Hát, akkor ez tényleg bug. És remélem, hogy valóban nem a magyarítás hibája, mert co-opban nem teszteltünk - se időnk, se lehetőségünk nem volt.
Viszont az ismert hibáknál elég sokat kellett felsorolni, ami a játékban lévő bug, nem a magyarításban, és még az sem minden volt. Szóval simán lehet, hogy ez is mehetne ebbe a listába.
Közben rájöttem mi okozta, a multiplayer. Egyjátékosban tökéletesen megy, coop-ban viszont csak újratöltés után, de akkor se mindig.
(Remélem így már kicsit világosabb lesz, no offense, csak én se tudom hogy írjam le az esetet, ezért egy utolsó kép.)
https://imgur.com/LLzKRgq
Míg felül a helyes "mutatja", hogy már negyede 1/4, illetve harmada 3/9 lehűlt, addig alul (a hibás) úgy jelzi, mintha a korábban elhasznált képességeimet abban a körben használtam volna, persze ha az adott kör (4 és 9) lejár ugyanúgy újrahasználható lesz a képességem, csak néha gátolja a taktikázást, mivel az ember nem tudja, hogy pl. ha kevés ÉP-ja van a tolvajomnak akkor fussak vagy megvárjam kövi kört és használjam majd a láthatatlanságot.
Bocs a mini-wall of textet egy ilyen kis hibáért ami nem is a magyarítás hibája.
Köszi a választ és hibátlan magyarítást!
Biztosíthatlak, hogy ez nem a nyelvi csomagok hibája. A játék nem írja ki, hogy mikor hűl le, csak a lehűlési idő van, mint információ. Ennyire látványosan csak azoknak a lehűlése látható, ami hamar újrahasználható lesz. Pl. gyógyítás, aminek 1 kör a lehűlése. De a teleportálás, vagy egy mesteri varázslat körönként alig változik, mert 7-8 kör a lehűlése. Nekem is nehéz volt megszokni, hogy nincs konkrét infó, hogy pl. Lehűlési idő: 5/7 vagy vmi ilyesmi.
Köszi a magyarítást. Egy gondom adódott a játékkal kapcsolatban. Igazából nem tudom, hogy a magyarítás-e az oka, de steam fórumon is olvastam róla, hogy nyelvi csomagok a lehetséges okozói. A hiba: a cooldownok (lehűlések) grafikai megjelenítése nem működik harc közben. Azaz az action bar-on a képességeket nem tudom, mikor lesz elérhető csak akkor ha már teljesen lejárt a cooldown. [url=https://i.ytimg.com/vi/OFVojRUNvU8/maxresdefault.jpg]Kép[/url]