Fórum Magyarítások Star Wars Battlefront II

hirdetés

A 2005-el pont most játszok, a GoG verzióval működik a Magyarítás.

2023. 08. 31. - 20:21
Senior fordító

Bár nem én készítettem a fordítást, de olyan keresztkérdésem lenne, hogy melyik fordítást használod? Csak mert van a régi, 2005-ös Battlefront II-höz fordítás, a legújabb Battlefront II-höz pedig nincs. Azt mondjuk nem tudom, hogyha a régit használod akkor a régi fordítás működik-e, mivel 2014-ben lett utoljára frissítve, de általában a régi játékokhoz jónak kell lennie a fordításoknak is.

"Csak szólíts TRC-nek!"

Weboldal | Facebook

2023. 08. 31. - 08:56

Tisztelt oldal üzemeltető! Kérdem én miért van még fent egy Magyaritás az oldalon. Amivel e készítő már nem foglalkozik? Vagy miért nincs feltüntetve az hogy aki tisztességgel megvette a játékot az le se töltse mert nem működik! Hatalmas fekete pont az alkotónak. Ha egyszer bele kezd valamibe ezt nem kellene ennyire elhanyagolni!

2023. 08. 31. - 08:14

Értem és köszönöm a válaszokat.

2021. 01. 16. - 09:31

Meglehetne csinálni?

2021. 01. 16. - 09:17
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Csalóka, mert valóban 2db Battlefront II létezik, és ami most ingyenes volt (az újabb), ahhoz nincs jelenleg fordítás.

2021. 01. 16. - 08:34
Senior fordító

Ahhoz a Battlefront II-höz, amit te behúztál az Epicen, tudomásom szerint nincs honosítás. Amit te letöltöttél innen a portálról, az a 2005-ös kiadású játékhoz való.

2021. 01. 16. - 07:39

Sziasztok,

A tegnapi nap folyamán Epic Games-ről behúztam ingyen az SW: Battlefront II játékot.

Letöltöttem hozzá a magyarítást viszont az olvass el fájl-ban szereplő GameData és _lvl_pc mappák nincsenek a játék fő könyvtárában, s sehol nem találok ilyen mappát vagy fájlt amit felül írhatnék sem a játék fő könyvtárában, sem az Origin Games könyvtárban, sem az Epic Games könyvtárban; de még a Dokumentumok mappában sem. A kérdésem az lenne, hogy akkor hogyan tudnám ezt le magyarítani. Létrehoztam a szükséges mappákat is, de nem kíván magyarul működni. Még a játék nyelvi beállításaiban sem szerepel magyar nyelv...

Remélem tudtok segíteni.

Előre is köszönöm.

2021. 01. 16. - 07:06
Talán érdemes lenne Bakernél (bakeronline.hu) próbálkozni. Épp a Battlefield 1-en dolgozik ami szerintem közel áll technikailag ehhez is (ugyan az a motor és fejlesztő), hátha tud segíteni, vagy legalább valami iránymutatást tudna adni, hogy hol érdemes keresgélni. 
2017. 12. 31. - 14:08
Sziasztok! Én és néhány ismerősöm szeretnénk belevágni az újonnan megjelent SWBF2 lefordításába.  Azonban egyikünk sem ért a "programozói" részéhez, szóval olyan személyt keresünk, aki kitudná nyerni a nyers angol szöveget a játékból és majd visszatudná implementálni, illetve szívesen frissítené az újonnan megjelenő patchek és DLC-k esetén. Természetesen, ha a fordításban szeretnél segíteni és csatlakoznál, azt is szívesen fogadjuk! :)
2017. 12. 30. - 12:59