A 2005-el pont most játszok, a GoG verzióval működik a Magyarítás.
Bár nem én készítettem a fordítást, de olyan keresztkérdésem lenne, hogy melyik fordítást használod? Csak mert van a régi, 2005-ös Battlefront II-höz fordítás, a legújabb Battlefront II-höz pedig nincs. Azt mondjuk nem tudom, hogyha a régit használod akkor a régi fordítás működik-e, mivel 2014-ben lett utoljára frissítve, de általában a régi játékokhoz jónak kell lennie a fordításoknak is.
Tisztelt oldal üzemeltető! Kérdem én miért van még fent egy Magyaritás az oldalon. Amivel e készítő már nem foglalkozik? Vagy miért nincs feltüntetve az hogy aki tisztességgel megvette a játékot az le se töltse mert nem működik! Hatalmas fekete pont az alkotónak. Ha egyszer bele kezd valamibe ezt nem kellene ennyire elhanyagolni!
Értem és köszönöm a válaszokat.
Meglehetne csinálni?
Csalóka, mert valóban 2db Battlefront II létezik, és ami most ingyenes volt (az újabb), ahhoz nincs jelenleg fordítás.
Ahhoz a Battlefront II-höz, amit te behúztál az Epicen, tudomásom szerint nincs honosítás. Amit te letöltöttél innen a portálról, az a 2005-ös kiadású játékhoz való.
Sziasztok,
A tegnapi nap folyamán Epic Games-ről behúztam ingyen az SW: Battlefront II játékot.
Letöltöttem hozzá a magyarítást viszont az olvass el fájl-ban szereplő GameData és _lvl_pc mappák nincsenek a játék fő könyvtárában, s sehol nem találok ilyen mappát vagy fájlt amit felül írhatnék sem a játék fő könyvtárában, sem az Origin Games könyvtárban, sem az Epic Games könyvtárban; de még a Dokumentumok mappában sem. A kérdésem az lenne, hogy akkor hogyan tudnám ezt le magyarítani. Létrehoztam a szükséges mappákat is, de nem kíván magyarul működni. Még a játék nyelvi beállításaiban sem szerepel magyar nyelv...
Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm.