Nem a fájlra pikkelnek, hanem valamiért az oldalra, és így minden, innen letöltött fájlra ezt mondják. Természetesen semmi sem vírusos, feltöltéskor mind ellenőrizve lett. De töltsd le, futtass rá egy vírusellenőrzést, és tiszta lesz.
Mi a helyzet? Most müködik a magyaritás a GOGos verzioval? Jó lenne tudni mert nem mindegy hogy hol veszii az ember az ár ugyanannyi de a GOGnál kioldana ingyen játékokat ráadásul a lengyeleket szivesebben támogatnám mint az amerikaiakat.
Csak kíváncsiságból leszedtem az 1.02-es KAOS verziót és tökéletesen működik rajta a magyarítás. Win10 x64 1709. Új játékot is tudtam kezdeni.
Egy észrevétel: mappa megadás után a telepítő még beilleszt egy "Új mappa" részt. Ha jól látom innosetuppal készítetted a telepítőt. Az elején a kódban a SETUP részbe illeszd be ezt: AppendDefaultDirName=no így ne fogja berakni.
Sziasztok!
A legutóbbi Windows 10 Creator's Update (ver. 1709) óta nem működik a játék magyarítása. Pontosabban, rendben feltelepül meg minden, viszont a játék még a menü megjelenése előtt kifagy. A nagyobb gond ezzel az, hogy az egész gép megfagy tőle teljesen (csak resetelni lehet). A frissítés megjelenése előtt tökéletesen működött.
Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Találkozott-e már más is ezzel a problémával vagy rá tudna-e nézni valaki? Vagy egyedül vagyok a gonddal?
Köszi,
Audrey