Én az F1 2017 kommentátorait próbáltam magyar nyelvűvé tenni, ami hosszas keresgélés, konvertálás, ki-be csomagolás után részben sikerült is. De sajnos néhány perc után összeomlott a játék minden próbálkozás ellenére. Mivel a tömörített fájlok is tovább vannak tömörítve, nem egyszerű hozzájutni a valódi hangfájlokhoz és ha sikerül is, nem mindegy milyen méretű fájlokat csomagolunk vissza. Én jó néhány hónap küzdelem után temettem a projektet.
üdv, ugyan ezzel küszködökén is, találtál valami megoldást? (kivéve azt hogy tanuljak meg angolul)
Sokszor annyira nehéz koncentreálás közben még megfejteni hogy mit mondott, főleg ha nem csak S kanyar van, hanem tripla, és az utolsó 90 fokos, vagy csak 2-es ben lehet bevenni
Tiszteletem!
Olyan problémám volna, hogy a Dirt Rally-ban hiába mondja a segéd, hogy merre milyen kanyar jön, angolul nem mindig értem, így sok kanyart benézek. Gondoltam csinálok saját magyar hangot hozzá, probléma ott van, hogy a soundbanksból /.BNK kiterjesztés/ szeretnék hanganyagot kitömöríteni, megcsinálni a sajátot, majd ebben a kiterjasztésbe, a .BNK-ba visszamásolni. Win7 64bit nél szeretném megcsinálni, programot nem találtam ami csinál ilyen kiterjesztésű csomagot, és nem találtam működő kicsomagolót sem. Ebben Kérnék segítséget. Hangszerkesztővel megcsinálom a hosszát, illetve a formátumját átkonvergálom a hanganyagoknak, csak nem tudok elindulni sem :( Jó lenne nem sziklát fogni, vagy falba csapódni :) Válaszotok előre is Köszönöm!