Na élesszük fel kicsit a topicot!
A kérdésedre válaszolván, igen. Érkezik egy számunkra "nagy" játékhoz Magyar szinkron nevezetesen a Prey (a 2006-os tehát nem összekeverendő a pár évvel ezelőtt megjelent prey-el) című játékhoz. Sőt. A főhős hangjához nem mást szereztünk meg akiről ha esetleg azt mondom hogy ő szinkronizálta a Dragon Ball sorozatban Songokut és lett igazán ismert akkor könnyű kitalálni kiről van szó. Nem más mint Lippai László :) A felvételek jövő hét szerdán kezdődnek és facebook oldalunkon minden infót közölni fogunk.
[url=
Az a nagy baj, hogy a Doom-nak és a Doom 4-nek is van története, csak a tálalásban nem vette észre a túlnyomó többség. Teljesen egyetértek szinkron ügyileg. Igen, van aminek kellene. Tipikusan azoknak, amikben zéró lehetőség van a feliratozásra...
Stalkernek ott van a lost alpha része. A doom 4 meg nincsen története se úgy mint a 3-nak volt, azt is megcsinálták.
Akkor is vannak olyan nagy játékok amiknek baromira kéne egy szinkron, akár legyen 17-es vagy 18-as játékok.
"Ja igen: az ELSŐ Doom elmegy 4MB rammal..." -írtam...
"A doom 4 nem tudom mióta megy el 4 mega vegán. loooool 2016-os kiadás."
Értő olvasás fail? :|
Cseppet sem a az optimalizálás vagy az engine futási gráfjai miatt írtam amúgy, hogy az új Doom röhejes lenne. Játéktechnikailag egy őskövület. Csak szép, de nem jó. Szeresse csak, aki akarja, attól még nem javul meg...
Witcher szinkron: az első rész szinoron borzalmai után, inkább NE!
Torment: az nem felújítás. Sebaj... Az egy teljesen új történet...
Fallout 4: kösz, nem... huszadrangú tucat lövölde. Ha az a téma, akkor csak is Stalker, de csak az első és az utolsó rész, a CS, az katasztrofális...
Baldur's Gate: soha sem lesz valószínű harmadik rész. Elbukott a Fallout 3 (Úgy értem A Fallout 3, nem a mostani annak hívott tragikomédia) fejlesztési fázisában az is.
Starcraft: no comment...
Csak pár ilyen "röheJes" cím: Baldur's Gate I-II, Planetscape Torment, Fallout 1-2, Starcraft... Tudod mi a röhejes? Amit nicknek használsz éppen. Az a Doom-nak csúfolt HD pixelhalmaz. ...és még mielőtt: szeretem mindhárom korábbi részét... Ja igen: az első Doom elmegy 4MB rammal... kacagjunk együtt az ilyen röhejes címeken hát!
Szia!
Ez a helyesírás, ember... borzalom! Már majdnem nem néztem meg a videót, mert elment a kedvem, mire végigolvastam. Ha pedig már videó: jehhhh... ez az! Mobillal a legjobb felvenni a CRT monitort, abszolút vizuális orgazmus! (Hát nem!!!) Jó hogy nem nyomtam ki viszont, mert a felolvasott intro abszolút hiteles: pici hangsúly módosítással teljesen korrekt... de ehhez kéne egy komoly stúdió, legalább egy digitális keverővel és stúdiómikrofonnal... Én nem remélek...
Sziasztok ezt a Témát azért dobtam fel ,hogy kedvet kapjunk a közös munkákhoz. Írjatok bátran ha beszállnátok a dolgokba vagy ha már benne voltatok bármiféle játék szinkronba. Segítsük egymást ahogy csak lehet . Üdv D81
Induló Project: Akit érdekel írjon.
[color=var(--ytd-video-primary-info-renderer-title-color, var(--yt-primary-text-color))][size=6][font=Roboto, Arial, sans-serif]New York mysteries - secrets of mafia Collector's edition[/font][/size][/color]
Kedvcsináló alábi linken:
https://www.youtube.com/watch?v=Vxuxdb-I7GQ