Fórum Magyarítások Life is Strange 2

hirdetés
Moderátor
Senior fordító
Sikerült végeznem az első rész fordításával. Vagyis most kezdődhet annak a lektorálása. Viszont terveim szerint áprilisban végezni fogok vele, jobban mondva, ez a cél. Meglátjuk, sikerül-e.

Az életben a legjobb dolgokhoz leginkább türelemre van szükség.

2019. 03. 31. - 04:27
Moderátor
Senior fordító
Azóta már kiadták a második részhez a fordítást, már csak egy van vissza. Sőt, amennyire én tudom, a bónusz részt is elkészítik majd. Többek közt én emiatt nem is fogok neki állni annak (tudom, nem is kérdeztél ilyet, de sokszor kérdezik tőlem, úgyhogy inkább itt is leírtam, biztos, ami biztos).

2018. 11. 20. - 21:09
Szuper! Kár, hogy a Before the Storm-hoz még nem készült el (tudom,hogy másik csapat csinálja).
2018. 11. 20. - 18:54
Moderátor
Senior fordító
Sikerült elérni az 50%-ot, úgyhogy már csak a fele van hátra. Viszont ez csak az első rész. Bár most még adja magát, de könnyen lehet, hogy mire végzek, addigra megjelenik a második is, ezért inkább mejegyeztem ezt, az esetleges félreértések végett.

2018. 11. 20. - 18:50
Moderátor
Senior fordító
Szervusztok! A Captain Spirit után ennek is neki látok, de időpontot nem tudok mondani. Érdekességképpen megjegyzem, hogy az első rész 5716 sorból áll, míg a CS kb. 1800-ból. Így tudtok viszonyítani. A CS magyarításánál megtalálhatjátok a facebook oldalamat, ahol gyorsabban értesülhettek a fejleményekről. De persze ezt a témát is próbálom majd frissen tartani.

2018. 09. 30. - 18:40