Igen. Ha a tesztelők végigküzdötték magukat, én pedig kigyomláltam a hibákat, akkor a Genesis fordítását is készre állítom majd, illetve a telepítőt is véglegesíteni fogom.
Sziasztok!
Technikailag kész a Genesis magyarítása is: már csak a finomhangolás és a hibák remélt kiirtása van vissza. Vele együtt frissül szándékaim szerint véglegesítettre csiszolt korábbi fordítások is. Ebben a részben ugyanis olyan információk is elhangzanak, amik miatt azokat bőven ajánlott lett frissíteni...
köszönjük Keeper, 3 nap alatt ki is pörgettem és végre sikerül részletesebben megértenem a sztorit, 1000 hála és köszönet :D gondolom a Darksiders Genesist már te is várod :D
Üdv!
Technikai sallangozok nélkül: akkor szokott ilyen lenni, ha úgy érzékeli, már telepítve lett. Az előző részek magyarításaiból csak az első volt eddig egyedi ID-vel ellátott, így a másodikra azt hiszi a telepítő, hogy már ezt a magyarítást is feltetted egyszer.
Elérhetővé tettem egy frissebb verziót a telepítőkből, kérlek azzal próbáld meg, itt találod:
[url=https://drive.google.com/drive/folders/1NnmiRpPZs9lGa5XkMioYfAq4MmygbbrG]https://drive.google.com/drive/folders/1NnmiRpPZs9lGa5XkMioYfAq4MmygbbrG[/url]
Üdv! Tegnap letöltöttem a magyarítást (amit ez úton is köszönök), de nem sikerült telepítenem. A tájékoztató után nem tudom megadni a telepítés helyét. Ugyanis nálam nincs ott semmi, ahol ki tudnám választani. Csak annyit ír, hogy kattintsak a telepítés gombra a folytatáshoz. Van esetleges erre valami megoldás? Előre is köszönöm!
Szia!
Kicsit "felfüggesztve". ~140 sor van még belőle. Ennek egy része az első DLC szövege. Jelenleg a tesztelőre várok, hogy a meglévő mennyiségen küzdje át magát, hogy az esetleges hibákat a maradék fordítani valókkal együtt már véglegesítve tudjuk kiadni.
Szia!
Az utolsó ~420 sor fordítása van folyamatban.
Illetve egy nem túl gyors technikával a leválogatása annak, hogy egyáltalán mit is kell fordítani még ebből. Az új DLC fordítása teljes, viszont az első DLC-vel meg vagyok lőve, ugyanis a sztori része random. Értem ez alatt azt, hogy van olyan, hogy végigmész minden küzdelmen és még említés szinten sem kerül elő. Van olyan, hogy részben, van olyan, hogy végig minden része. Tucatnyi sorom van belőle, amit fordítani kell, de nagyon nehéz úgy időrendbe és nyelvtanilag helyesen, hogy semmit sem láttam belőle előre...
Szia!
Összerakva az új DLC-vel, azzal kiegészülve is 67% megint a készültség. Most van némi időm, rá fogok érni egy pár napot rászánni, szóval szerintem közel a kész... (~1500 sor van még, nem is biztos, hogy mind kell egyelőre.)
Sziasztok!
Megjött az új DLC, szóval lassan ismét újra kell rendezni a fordítást, immár elvileg a végleges verzióhoz. Remélhetőleg az eddig csak töltetléknek lévő szövegek túlnyomó többsége is most napvilágot látott, vagy kidobták végre ami nem kell már. Még nem tudom, de bizakodva állok neki....
Szia!
Nagyjából mostanában sehogy. :( Persze nincsen elfelejtve, csak olyan fázisban van, amiben keresgélni kell a fordítani valót, javításokat. Illetőleg várom, hogy hátha mégis kijön az ígért DLC és összetúrja a szövegeket. Amúgy 67% körüli a készültsége.