Sziasztok
Community Patch-ből kivett magyarítás működik vele.A menüben sok hiba van, de a játékban már nem vészes.
A régi mentett állást is müködik,be lehet tölteni a régi karaktert, csak be kell másolni a régi karaktert az új verzióban, a megfelő helyre.
Emlékeim szerint a Sacred 2: Gold kiadásához is készült anno fordítás, ami a kiegészítő szövegeit is tartalmazta - ráadásul nem is kispályás fordítók készítették azt. Rejtély, hogy az miért nem érhető el már a Portálról, de azt kellene megnézni, mert akkor lehet, hogy nem sok szöveget kellene fordítani / újrafordítani.
Első ránézésre megoldhatónak tűnik. A remasterhez hozzászerkesztettem az alapjáték magyar fájljait, és működött is. Ugyanakkor magyar nyelven eredetileg csak az alapjáték jelent meg, az újrakiadás viszont tartalmazza azt a kiegészítőt is, amely korábban nem került kiadásra, így új szövegek fordítására is szükség van.
Törölt felhasználó
Steam review-ek alapján sajnos ezt a THQ nagyon benézte..kár érte ,mert így nem fog ez az IP feltámadni :(
Van fizikai példányom, ha abból lehet kinyerni a magyar szöveget, szívesen odaadom.
Törölt felhasználó
Ha nem ***ulnak valamit kb direkt akkor nem lesz akadálya szerintem.Mert ez ránézésre megint egy kb nulla "munkás" remastered. Átnézni biztos át kell majd és az is sok időt vihet el..türelem hamarosan megtudjuk
Még meg sem jelent, honnan tudnák a fordítók?
Nem lehet valahogy az első kiadásról - ami magyarul jelent meg - rávarázsolni a Remasteredre magyar nyelvet?
November 11-én jön a gém.
Na az tök jó várom nagyon.
Törölt felhasználó
Az előzetese alapján kb alig lesz benne változtatás így elméletileg illene hogy simán átültethető legyen. Már ha nem variálják meg a fájlszerkezetet hogy ne lehessen szerkeszteni. De szerintem azzal se lesz gond.
A sacred 2 magyarítása majd működni fog az új verzióval is?
Khm. Nem lehet szerkeszteni amit írtam.
Crytek:
Szóval, értettem én, hogy ti a Sacred 1-ről beszéltek, de viszont Doom nem arról beszélt, ezért írtam neki hogy a 2 le van fordítva, és az angolból is magyart lehet csinálni a CP-el.
Nem akartam egy újabb fórumtopicot nyitni ennek az 1 (mostmár 3) hozzászólásnak.
Az 1 szerintem jobb mint a 2 egyébként, csak úgy emlékszem nem nagyon megy win10-en nagyobb felbontással. Vagy tévednék?
Mint írtam az angolból is tudsz magyart csinálni.
Nem mindenki.
A 2-dik rész nem felesleges fordítani, mert már nem lehet kapni magyar boltokba sehol csak steamen, de ha nincs kártyája az embernek akkor kiesik, és ott nem jelzi hogy lenne magyar nyelv is benne.
Törölt felhasználó
Az jó ,mert szerencse hogy a SACRED első részéről beszél itt mindenki...
A Sacred 2-t teljesen felesleges lefordítani mivel magyarul jelent meg.
Én most a Gold-al játszom, lényegében ha ráteszed a community patchet egy angol verzióra akkor az is magyar lesz.
A DLC-ket nem tudom, addig nem jutottam el.
tehát a magyarítása:
Ennyi, remélem hasznos volt.
Igen az a maradék 5%-is fordítás alatt áll türelem.
Megvizsgáltuk a beküldött fordítást, de az sajnos a portál profiljába nem illik bele. (Ahogy az látható is.)
Addig zárjuk le a témát, amíg megfelelő fordítás nem készül.
Törölt felhasználó
Sacred 2 lesz xboxon az egyik következú havi bonusz a gold mellé.. és gondoltam pc-n előszedem az 1-et. De akkor megvárom a történéséket hátha az a kevéske rész is magyar lesz
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Nekem megvan a Sacred Gold-hoz az export\import tool.
Teszteltem a 2.24-es verzión és működik (2.29-en is).
Magát a magyarítást is ki tudom tömöríteni, látszanak benne az angolul maradt szövegek.
Az angol verzióhoz képest megegyeznek a sorok számai, így ha valaki javítja őket végre teljes magyarítást kaphatunk eme játékhoz! :)
Wolframm-al már beszéltem. Ő azt mondta szívesen elvállalja a fordítás befejezését (DLC-k fordítása), ha az eredeti fordítók áldásukat adják rá és engedélyüket, hogy felhasználjuk azt. A végeztével felkerülhet ide, mint magyarítás frissítés? Cserébe csak annyit kérünk, hogy a telepítési útmutatóban legyen a végén feltüntetve, hogy az eredeti fordítók mellett, hogy a DLC-ket fordította: Wolfram, újrakódolta: Multicor.
Mit gondoltok?
noname06, MMsteR, Lynx, FAR, crowie ?
(Bár gondolom már csak noname06 aki elérhető)
Üdv,
Multicor
Moderálta: Evin (2022. 02. 24. - 18:34)
Szia
Töltsd fel valahova, és rakd ide a linket.
Szia. Köszönöm. A szöveget ami mellékelve volt le fordítottam. Jó lenne ha lehetne belőle valami. Előre is köszönöm.