A heroes 3 wognak nincs magyarítása?
Szia
Keress meg Discordon.
Sziasztok! A Steam-on nekem is megvan a Heroes III. HD edition. Láttam itt az adatbázisban, hogy megvan a régi III-hoz a fordítás és a szinkron is. Ezeket rá lehetne húzni valahogy a HD-ra. Sajnos, ha így teszem rá akkor nem indul a program.
Előre is köszönöm a segítséget!
A wog is egy kiegészítő folyamatosan frissítik tegnap tették elérhetővé egy olyan telepítővel amiben a hota is benne van.
Eddig csak külön lehetett ami hibás volt mert ha a dll filet is hozzáraktam egyszerűen nem volt hajlandó elindulni.
Most itt a honlapon láttam hogy kész van, de mikor rákattintanék az oldal nem jön be error a lap nem elérhető, bezárták azt a weboldalt vagy nem tudom mi lett vele.
Ezzel a telepítő packkal a játék működik.
Én inkább a Horn Of The Abyss + HOMM3 HD kombót javasolom.
Hotához (a hota kampány kivételével) itt találsz hozzáigazított fordítást: https://data.hu/get/12987013/Heroes3HornOfTheAbyss.7z
Mi az a wog?
Akkor letölteni nem lehet, vagy telepíteni? Mert ha telepíteni, az már feltételezi, hogy megvan a fordítás, tehát mégiscsak le tudtad tölteni.
Van valami hibaüzenet vagy bármi? Minél kevesebb infót írsz, annál valószínűtlenebb, hogy bárki segíteni tud.
Nem lehet felrakni a wog magyarítását mért?, nem lehet letölteni innen.