Törölt felhasználó
Agyad szállt ki de az nagyon
Most mutassák meg mit tudnak hogy az nvidia kiszállt a gamer piacról.
Törölt felhasználó
Nem foglalkoztak senki se veled mi? Megint el akarod kezdeni? Többen leírtuk totál nem vagy képbe ,de te csak erőlteted
Nem a véleményem, hanem tényekek közölte amik valós dolgok. Azok tudod makacs dolgok szoktak lenni..és tudom sok embernek fáj :)
Meg a vidikaris topikba is azt a tömény baromságot az intel karikról is, a valósággal szemben a béka segge alatt tanyázik az amd és nvidiával szemben.
Pont a módszeres szarkeverő titulál 40+os fejjel 2 évesnek mindenkit ha nem tudja a véleményet lenyomni az adott személy torkán.
István vagyok, de szólíts csak Petyának!
(◉෴◉) Bajusz powa!
Törölt felhasználó
Mit műveltem ott? Beírtam mi a hátránya a gépi fordításnak.. ebben mi a művelés? Az hogy valaki düddö és nem képes felfogni az alap dolgokat és el kell magyarázni mint egy 2 évesnek az nem az én bajom azért vagyok segítsek... :)
Nem-e? Állandóan kelted a feszültséget, a napokban a Horizon topikban is láttam hogy mit műveltél. Ha pedig segíteni kellene egy fordítónak soha nem állsz be a sorba legyen az bárhol is. Mindig csak "menni fog ezzel, reméljük menni fog nekem, ugye megoldható?" és mást se lehet olvasni felőlled. Aztán meg a kanyarba se vagy ha igazán oda kellene állni
(◉෴◉) Bajusz powa!
Törölt felhasználó
Nem keltek semmit. Beírtam, akit érdekel a dolog tudja miről van szó. Ennyi. Nem mellesleg aki nem tud angolul szerintem pont telibeszarja az acsit azzal szembe hogy értse a játékot.
Nem kell a feszültségkeltés, Grebber. Jó lenne végre, ha visszavennél az állandó pofázásból és a burkolt követelőzésből. Ráadásul azt se tudod újfent, hogy miről van szó. Eddig is meg lehetett oldani, hogy anti-cheat nélkül menjen, azért nem lett a fordításból semmi, mert az anti-cheat nélkül nincsenek achievementek és nem akartak kitolni senkivel.
(◉෴◉) Bajusz powa!
Törölt felhasználó
Hopp odaát megoldották....
Nagyon várjuk ezt az újítást.
Törölt felhasználó
Jövőre Halo Remake (multit nem fogja tartalmazni) UE5-el természetesen azaz végre lehetséges lesz könnyen magyarítani a játékot
Nem kell az ilyen provokációknak felülni.
Az agyhalottakat máshol kell keresned, itt ganéjt nem fogsz találni.
(◉෴◉) Bajusz powa!
Most akciós volt a steamen, gondoltam megjelenési sorrendben végig játszom. Gépi fordítást tud valaki ajánlani?
Ez engem is érdekelne, bár Xboxon letoltam jó lenne PC-n is végigjátszani (legalább a trilógiát) úgy hogy értem is... :D
Jövőhéten jön a 4-dik része.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!