Törölt felhasználó
Agyad szállt ki de az nagyon
Törölt felhasználó
Nem foglalkoztak senki se veled mi? Megint el akarod kezdeni? Többen leírtuk totál nem vagy képbe ,de te csak erőlteted
Nem a véleményem, hanem tényekek közölte amik valós dolgok. Azok tudod makacs dolgok szoktak lenni..és tudom sok embernek fáj :)
Törölt felhasználó
Mit műveltem ott? Beírtam mi a hátránya a gépi fordításnak.. ebben mi a művelés? Az hogy valaki düddö és nem képes felfogni az alap dolgokat és el kell magyarázni mint egy 2 évesnek az nem az én bajom azért vagyok segítsek... :)
Nem-e? Állandóan kelted a feszültséget, a napokban a Horizon topikban is láttam hogy mit műveltél. Ha pedig segíteni kellene egy fordítónak soha nem állsz be a sorba legyen az bárhol is. Mindig csak "menni fog ezzel, reméljük menni fog nekem, ugye megoldható?" és mást se lehet olvasni felőlled. Aztán meg a kanyarba se vagy ha igazán oda kellene állni
István vagyok, de szólíts csak Petyának!
(◉෴◉) Bajusz powa!
Törölt felhasználó
Nem keltek semmit. Beírtam, akit érdekel a dolog tudja miről van szó. Ennyi. Nem mellesleg aki nem tud angolul szerintem pont telibeszarja az acsit azzal szembe hogy értse a játékot.
Nem kell a feszültségkeltés, Grebber. Jó lenne végre, ha visszavennél az állandó pofázásból és a burkolt követelőzésből. Ráadásul azt se tudod újfent, hogy miről van szó. Eddig is meg lehetett oldani, hogy anti-cheat nélkül menjen, azért nem lett a fordításból semmi, mert az anti-cheat nélkül nincsenek achievementek és nem akartak kitolni senkivel.
István vagyok, de szólíts csak Petyának!
(◉෴◉) Bajusz powa!
Törölt felhasználó
Hopp odaát megoldották....
Törölt felhasználó
Jövőre Halo Remake (multit nem fogja tartalmazni) UE5-el természetesen azaz végre lehetséges lesz könnyen magyarítani a játékot