Ahojj, a ME első része magyarul jelent meg de 100%-ra veszem hogy a Legendary Editionban nem lesz magyar felirat. A komplett 3 részt felölelő verzió magyarítását ha valaki kezelésbe venné szívesen segítenék neki.
Hááát igen ! Kijött a dvd -s rész majd éásőbb a Trilógia dvd-s rész, majd a steam-es és a tied az origin -es. Ha még ez nem lenne elég a dlc-k mindent megkevertek.
Én elajándékoztam a dobozos dvd kiadásomat az alapból magyarított volt. De azt még a Cd project adta ki, akik minden játékukat honosítanak. Nem tudom miért kell ugyan azt a játékot ennyi féle képpen kiadni. Valahogy meg lehet oldani biztosan. Próbáld meg úgy hogy egyetlen dlc-t sem telepítesz, csak a sima játékot és told rá a cd projekt magyarítást. Ha sikerült írd meg, mert én is újrajátszanám még egyszer az életben mert ez a legjobb rész a 4 Mass Effect közzül ! Bár a második rész viszont nagyon látványos és technikailag kiemelkedő , de az első rész hangulatával nem ér fel ! A 3-4 rész már szánalmas az elődökhöz képest ! De nem is ugyan azok az emberek csinálták ! Ezt azért jegyezzük meg halkan !
Sziasztok. Nekem nem ez a trilógiás verzió van meg csak magában a mass effect originen. feltettem az orosz patchet aztán a magyarítást és ugye egyből eltűntek a dlc-k. csináltam a telepítés előtt másolatot az exe fájlról de ha a magyarítás telepítése után azt visszamásolom indítás után tölt egy kicsit aztán feldobja az origin ablakot és nem történik semmi. valami megoldást tud valaki esetleg?
Frissítés: Elég a Binaries mappában lévő exe fájlról másolatot készíteni és majd a magyarítás telepítése után vissza másolni. Nem kell az egész mappa :)
Hali! Régen nekem is ez volt a problémám, de magamtól megoldottam egy kis szenvedéssel.
[u]1.Telepítsd a játékot.[/u]
[u]2.Töltsd le a magyar nyelvi fájlokat az orosz patch-el, de még ne telepítsd.[/u]
[u]3.Keresd meg a Mass Effect főkönyvtárát, abban keresd meg a Binaries nevű mappát és készíts belőle egy másolatot, például az asztalra.[/u]
[u]4.Most telepítsd a magyar feliratott az orosz patch-el, ahogy előzőleg tetted.[/u]
[u]5.Ha kész a telepítés, akkor az asztalra másolt Binaries mappát tedd/másold vissza a Mass Effect főkönyvtárába, utána katt a felülírásra/cserére és kész.[/u]
[u]6.Ha esetleg nem jelenne meg a 2 DLC akkor futtasd rendszergazdaként a játékot.[/u]
[b]Ez a 2 DLC angol marad ugye, mert ehhez nem jár magyar nyelv.[/b]
[b]Kérlek jelezz vissza, ha esetleg nem működne, vagy pedig működik.[/b]
A Mass Effect első két része magyar nyelven jelent meg. Nem készült hozzá fordítás külön. Lehet hogy azóta tataroztak a játékon és a magyarítási fileok nem passzolnak hozzá.
Nem tudom hogy mi lehet a gond , javaslom próbáld ki dlc-k nélküli telepítésnél magyarítani.
Sziasztok, valaki tudja mi lehet a gond? Megvásároltam a Mass Effect Trilogiát originen, az itt meglévő magyarítás nem használt, viszont találtam egy olyan magyarítást amivel előszőr az orosz patch-et kell telepíteni, aztán lehet magyarosítani, ez sikerült is, viszont a 2 dlc-t nem találom a letölthető tartalmaknál és így a játékban sincsenek, kívéve akkor ha updatelem originen keresztűl, viszont akkor ledobja magáról a magyar nyelvet. Köszönöm előre is a segítséget!