Sajna pedig illegális.Gondolom a magyar feliratot készítő céggel csak dobozos verzióra szerződtek le, így ha felraknák steamre, akkor perelhetnének. Ez olyan, mint amikor nincs magyar szinkron a Netflixen, pedig a TV-ben szinkronos volt. Csakhogy a Netflix nem a magyar forgalmazótól vette meg.
Dehogy illegális, nagyon maximum szürkezóna, hát az összes retail-only fordítás elérhető neten, sőt, a lengyel ráadásul a Prince of Persia Steam Guide szekciójában van feltüntetve, letöltési linkkel együtt. :D Nyilvánvalóan csak az fogja letölteni ezeket a fájlokat, akinek megvan legálisan a játék, és a saját nyelvén akar játszani vele.
Na, a lengyel fordításból kilegóztam, hogyan lehet felrakni a magyart is Steames változathoz, úgyhogy végre itt lesz egy útmutató, és végre nem kell mindenkinek random emberekre írogatnia Discordon, emailen, meg nagymama cukros lekvárján keresztül, ha magyarul akarnak játszani a játékkal.
Azt azért nem volna rossz tudni, miért van az, hogy a PcGamingWiki-n minden retail only (azaz csak a dobozos kiadásban elérhető) fordítást le lehet tölteni patch formájában a digitális boltokban megjelent változatokhoz, csak és kizárólag a magyart nem. Minek kell itt random embereknek emailt küldözgetni, hogy megkapjuk a magyarítást?
A PCGamingWiki-n fenn van a cseh, a lengyel, valamint az orosz hivatalos fordítás is, amely rajongói patch formájában letölthető a Steam/Uplay/stb. változatokhoz.
Nekem a Ubisoft connect-es változat van meg azzal nem működik?
Ha neked is megvan a steam verzió, akkor te is keress meg discordon. Fájlokat kellene feltölteni belőle.
Megoldható hogy elkérjem a nyelvi fájlokat előre is köszönöm.
Helló
Keress meg Discordon.
Hála annak a jó menybélinek 2024-ben sem oldották meg a problémát. Persze csak azután tudtam meg miután megvettem :D (még jó, hogy csak 2 euró volt)
Kérem nekem is küldjétek el a nyelvi fájlokat. Köszönöm szépen!
Törölt felhasználó
Nah ez egy érdekes észrevét. Elég gáz, hogy az ember megveszi stemen, miközben olvasom benne van a nyelvi fálj és angol marad, sehogy nem lehet aktiválni. Egyetlen egy válaszom van erre UbiSoft és szerintem sokat is mondtam. Esetleg próbáljátok beszerezni dobozosan valahol. Tudom, hogy jó dolog a steam, de sajnos nem mindig a legkézenfekvőbb dolog, na nem int ha az Epic jobb lenne (mert nem az.) Esetleg a registriben, vagy valami program segítségével? Nah ezért utálom a UbiSoft játékokat. Én is olvastam azokról fejleményekről amit Keeperv85 is írt. MEgérjük, hogy illegális, de hát máshogy hogy oldja meg az ember, ha anyanyelvén akar játszani? Más megoldás nincs, vagy ncore, ahol működik is a magyar lokalizáció. vagy sajnos be kell érni az angol nyelvel, amit megértek, hogy nem sokan szeretnek angolul játszani, de hát ez van sajnos.
Továbbra is van nyelvi fájl. Továbbra is illegális nyilvánosan megosztani. Továbbra sem világos, hogy miért elérhetetlen a Steam kiadásban. Mert benne van, csak használni nem lehet.
Továbbra sincs nyelvi fájl, Ha magyarul akarsz játszani, akkor le kell töltened a crackelt magyar változatot, azt meg szerintem megtalálod a nagyobb hazai kalózoldalakon.
steam-en megvettem.... ami csak angolul van...PLS valaki elküldené a nyelvi fájlt?
Köszönöm!
Szia nelo.
Még tudnád tenni hogy nekem is el küldöd?
Nagyon tetszik a játék és szívesen újra ki játsszanám magyarul.
Email címem:
Sziasztok. Nekem is kellene ha lehet,két eredetit vettem meg,mindkettő angol. Köszi. [email protected]
hali! pls nekem is el tudnád küldeni? sajnos a steam nem magyar. [email protected]
Hello,esetleg nekem is eltudná valaki küldeni? [email protected]
Előre is köszönöm szépen!
Szia, nekem is szükségem lenne rá. [email protected]
Előre is köszönöm!
Szia! Nekem is eltudnád küldeni? [email protected]
Előre is köszönöm.