Jelentem a virágbolti gogos verzióval (1.0.60d_(52352) tökéletesen fut a magyarítás.
Az nagyon szuper, köszi. :)
Lets Game!
Köszönöm a választ és a fordítást is.
Nem kell semmit megvenned vagy megvennetek, arra a példányra amit megvettél simán feltelepíthető.
A PC verzió az ugyanaz, mint a PS5 verzió, csak simán Terminator: Resistance néven fut GOG.com-on és Steamen. A Playstation Storeban pedig egy Enhanced verzióban került fel és minden alapból integrálva van benne. Technikailag csak a grafika jobb egy kicsivel, meg más betűtípusokat használ a játék.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Sziasztok! Bocsánat ha hülye a kérdés. Én anno megvettem a játékot és a dlc-t. Ez az update az "alap" játékra vonatkozik vagy van egy Remaster/Enhanced verzió amit meg kell venni?
Azért lett 2.0-s a fordítás mert a játék kapott egy engine és title updatet, meg fegyver-balancet, szóval ez már nem a sima Terminator: Resistance, hanem az Enhanced verzió; csak PC-n megtévesztő a neve, mert a fejlesztők nem vették át az új nevet.
A fordításról pedig: természetesen a DLC fordítását is tartalmazza, csak a menüben nincs lefordítva az Annihilation Line kiegészítő neve. Az eredeti fordítás talán 4500 sor volt, ez meg kb 7000, de nem is lényeg.
Látom elkészült a játék "újra"fordítása, azt kérdezném meg, hogy a dlc is kap idővel fordítást? Ha jól láttam itt most "csak" az alapjáték lett átjavítva, valamint egy képregény.
Lets Game!
Előre is köszönjük!
Sziasztok! Én vettem át a fordítást a frissítés elkészítésére. Saccra a hozott anyag az a mostani állapotban 60%-ra teszi az egész fordítást. Azt, hogy mikorra csinálom meg nem tudom megmondani, mert nagyon összecsaptak a hullámok a fejem fölött.
"Jött frissítés hozzá amivel nem működik?" Az infiltrator mode egy ingyenes frissítés volt kb két éve, onnantól nem működött a fordítás, azóta pedig egy fizetős dlc is kijött ami megintcsak megváltoztatta a szövegeket. Terminator rajongóként nekem szívügyem ez a magyarítás, igyekszek utánakérdezni hogy mi várható a jövőben. Ha lesz pontos információm (darabka infóim vannak amit nem akarok publukusan megosztani) akkor írok.
Jött frissítés hozzá amivel nem működik?
Én is tervezem megvenni, de ha nem működik a fordítás vele akkor passzolom
Lets Game!
Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy ez a magyarítás már sosem fog frissülni?
Szia Zeller.Nem tudnál léci,mondani történt e valami haladás %-ban?Válaszodat előre is köszönöm.
Csak amikor elég sötét van, látod meg a csillagokat.
Szia Zeller. Nem akarok spoilerezni de az a "meglepetés" dolog amit discordon kérdeztél és ajánlottam egy oldalt ahol lehet kapsz segítséget azzal jutottál valamire?
Szia!
Már el is kezdtem a fordítást.
Azért van benne szöveg rendesen. Mondjuk közel nem annyi, mint egy teljesen új játéknál. Viszont, ahogyan azt kell, természetesen jól megkavarták az egészet. A mostani verzióba nem tudom átmásolni az egész szöveget. Minden egyes sort ellenőrizni kell, hogy hol van...
Volt tesztelőm, köszi. Szerintem itt annyi lesz majd, hogy kiadom a fordítást és mindenki teszteli :D Én annyit megnézek, hogy magyar legyen. Ne kelljen várjatok még a tesztelésre is.
Szeretettel várjuk. Azóta megnéztem (párszor végigtoltam) ezt az Infiltrator mode-ot és alig tartalmaz szöveget, pár dokumentum és annyi. Az lapjátékhoz amennyire emlékszem nem kerestél tesztelőt megoldottad magadban, ha ehhez a bővített kiadáshoz keresel (amiben a menü, a beállítások és sok más totál megváltozott/bővült) akkor jelezném hogy érdekelne, szívesen segítenék. A Magyarítások Portál Discord szerverén megtalálsz.
Sziasztok!
Jó hír és kis rossz hír a rajongóknak. A Terminátor játék magyarítás frissítése mindenképpen tervben van. Első körben le szeretném fordítani az Infiltrator mode-t, hogy később, csak a szöveget kelljen átmásolni a közeljövőben megjelenő új Enhanced verzióba. Ami rossz hír lehet, hogy addig a részemről nem fog megjelenni magyarítás. Ami viszont jó, hogy utána az egész frissen megjelent játék magyar lesz.
Gondolom javításra értette vagy kijavításra.
Ne keverd a szavak jelentését, mert a "belepiszkál" és a "belepiszkít", nem ugyan azt jelenti.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Pontosan mi a probléma vele?
Ha fordítani kéne, én azt nem tudok.
Szerinted miért írtam ezt?: : "Akkor ha sokáig nem jelentkezik" Ha eltelik mondjuk vagy 3-4 év, és nem jelentkezik, nem hiszem hogy ne csinálhatná meg más... Amúgy nem "belepiszkítás", hanem javítás, ettől még az ő munkája maradna, nem érne kevesebbet attól még.
Azért ez nem így működik, hogy más munkájába belepiszkálnak kényük kedvük szerint, még ha meg is tudnák/tudják csinálni. Elsősorban ők is felkeresik az eredeti készítőt, és engedélyt kérnek. Attól hogy ezt nem kommentálják a felhasználók felé. Mert őket úgy is csak a végeredmény érdekli, nem a technikai/egyéb háttér.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Akkor ha sokáig nem jelentkezik, valaki más biztos megcsinálná, legalább azt hogy elinduljon... pl Noname06, vagy Fearka...
Sajnos őse tudja elérni!
Lostprophetnek biztos megvan az elérhetősége.