Köszönöm, várjuk!
Persze, mint írtam pontos dátumot nem tudok továbbra sem mondani, mivel az enciklopédiát más ellenőrzi, javítja (nyilván szabadidejében). Ki lesz hírezve, ha elérhető lesz.
Üdv.: Patyek
És az amit csináltatok várható valamikor az oldalra?
Ha megnézed az egy halott projekt, amit egy Rumpel nevű illető fordított. A többek között általam fordított nincs benne az adatbázisban, mivel titokban készült.
sziasztok most láttam, hogy jegelve lett a projekt, akkor nem is lesz magyarositás?
Köszi, már nagyon várom.
Szia! Az enciklopédia ellenőrzése még folyamatban van, nem tudom hogy áll vele az illető. Amint lesz ideje befejezni, jelezni fogom!
szia hogy áll a magyarítás? köszi előre is
sok sikert és kitartást
Sziasztok! Én nekiálltam a Jurassic World Evolution 2 fordításának.
Részemről biztosan nem.
jurassic world evolution 2 lesz magyrítás?
Még az év végéig szeretnénk kiadni, időpontot ennél közelebbit nem tudok.
a szia az milyen játék?
szia mikor lesz kész a szia, magyarítás?
Halvány dunsztom sincs mit akar egy küldetés,csak kinlódok vele :( .Jó lenne ha már meglenne,amúgy nagyon jó game,tetszik.Remélem mihamarabb meglessz a magyaritás hozzá.
Ja nem azért írtam csak annak idején kerestem magyarítást akkor, csak ott találtam meg. És most nincs fent azon az oldalon. Így nme tudok játszani a játékkal, mert nem tudok magyarul. És ahol letőltöttem, egész jó volt a magyarítás, nem gondolnám hogy az Google fordító volt, mert szép összetett mondatok voltak
Semmi gond, az egy google fordítóval készült "magyarítás", ahhoz nekünk semmi közünk.
csak azért kérdeztem mert én 1-2 hónapja letöltöttem egy magyarítást másik oldalról, és most már nincs fent ott. És azért kérdeztem mikor lesz kész itt.
Szia!
Még folyik a tesztelés és javítás, amit nem én csinálok. Amikor szólnak, hogy kész, akkor lesz kiadható. Rajtam nem múlik, amint olyan formába kerül ki lesz hírezve, de nyilván nem főállásban csinálja senki. Még az idén biztosan meg fog jelenni.
szia, hogy álltok a magyarítással?
Sziasztok! Igen a nyersfordítás kész, még sok javítanivaló van, előreláthatólag is nyár vége leghamarabb. Ha lesz valami közelebbi időpont úgyis jelezni fogom.
Tesztelés alatt van.
Hello! Kész van a magyarítás a Jurassic World-höz?