Fórum Magyarítások The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition

Help!
hirdetés
De4dKn!ght

Köszi még nem, de ahogy nézem ez nagyon kínai.

Elvileg ez a két dolog csak "magyarítás" de kell hozzá valami eredeti patch valami Loot program( azzal is valamit sorba kell tenni), kellene a nexus mod, telepítési útmotató nincs

eredeti patch neve honnan tölthető le arról sincs semmi infó, ez így kivitelezhetetlen számomra.

Ebben kérnék segítséget akkor mit hogyan milyen sorrendbe kell csinálni.

Esetleg discoron valaki tudna segíteni? st3ven6948

Lets Game!

2026. 07. 17. - 12:58
Steve Q.

Üdv, ezt próbáltad már?

Skyrim SE Hungarian translation

Ahogy olvasom, ez is kelleni fog hozzá, szintén ugyaninnen NexusMods-ról:

Unofficial Skyrim Special Edition Patch Hungarian translation

2026. 07. 17. - 05:28
De4dKn!ght

Üdv.

Olvasgattam a fórumban másnak voltak hiábái a játékkal kapcsolatban, de nem egyértemű vajon uganaz e mint nekem.

A nyári vásár alatt megvettem a Special kiadást ( a minden féle moddolt verzió nem érdekelt)

Azt vettem észre nagyon hiányos, és hibás lesz tőle a játék.

Elsőre fel se tűnt, de külföldi fórumokon olvasgatva kierült hogy a "modok" tönkreváják a játékot. ( én csak a magyarítást raktam fel de sajna ez is )

Pl a Rahd holtteste mellett lévő egyedi kalapácsot nem lehet felvenni, tárgyak szűnnek meg a játékban, pl nincs lockpick, fura is volt hogy sehol se találok, aztán elkezdtem nézni a neten hol lehet venni, de egyik árusnál se volt, itt kezdett gyanús lenni a dolog. Valamint egy csomó tárgy felszerelés neve leírása angol maradt, valamint egy-két küldetés is. (azt is olvastam csomó potion is eltűnik a játékból)

Letöröltem a játékot és kipróbáltam felirat nélkül, és lás csodát csomó új tárgy jelent meg az inventoriban, fel tudtam venni azt az egyedi hammert, és a tolvajkucsok is visszakerültek a boltosokhoz.

Nincs egy olyan verzió ami az SE-hez teljesen jó, és hibamentesen fut vele a játék?

Lets Game!

2026. 07. 16. - 22:36
Szemi92

Viszont az vettem most észre, hogy ha legutolsó SE kiadást használom és felrakom hozzá a magyarítást, mellé pedig a Skyrim SE Hungarian translation AE verzióját, akkor megszűnnek az adott hibák, amit a magyarítás okoz.

2024. 12. 21. - 19:22
Szemi92

Igen, rákérdeztem ott is, de sajnos hónapok óta nem jött válasz.

2024. 12. 21. - 19:19
warg
Moderátor Senior fordító

A MorroHun Team jelenleg nem aktív. A fórumon érdemes lehet szétnézni/rákérdezni, hátha olvassa még 1-2 tag, akik értenek a technikai részéhez. De van egy olyan gyanúm, hogy időhiány miatt nem frissül a fordítás.

2024. 12. 21. - 18:34
Szemi92

Sajnos azt vettem észre, hogy a skyrim magyarítása már nem muködik 100%-an se a régi, se az új kiadással

2024. 12. 21. - 18:00
Szemi92

Az Eset vacakolt vele.

2024. 12. 21. - 17:24
Szivats

Nekem betölti.

2024. 12. 21. - 11:38
Szemi92

https://www.morrohun.hu/

"A webhely tanúsítványát visszavonták" Másnak se tölti be az oldalt?

2024. 12. 21. - 11:18
9xXCrowXx9

Hello szeretnék érdeklődni hogy nem lehetne valahogy PS5-re is elérhetővé tenni a magyarítást? vagy esetleg a játékon belül meg található a creations menüben?

2023. 12. 11. - 16:45
warg
Moderátor Senior fordító

Szia, a lenti hozzaszolas alapjan a menuben kell kivalasztani a modok kuzul.

https://www.morrohun.hu/forum/viewtopic.php?p=54258&hilit=Xbox#p54258

Nezz be ide, es kerdezz nyugodtan, ha nem talalod a valaszt. Hatha a tech szakik tudnak segiteni. Nem kotelezo regisztralni a hozzaszolashoz.

2023. 07. 11. - 17:52
cskata0513

Sziasztok!

Xbox one konzolra szeretném a magyarítást. Amikor próbálok a játékban a modba belépni, azt írja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez. Ezt hogy kell megoldani? Nem vagyok valami nagy makker. :D

2023. 07. 11. - 09:37
Törölt felhasználó

Pontosan ettől igen. És az hogy ha ez így működne lesz-e méh hozzáigazított magyarítás még? Vagy ez így is már a csoda faktor hogy felkerülhetett konzolra?

2022. 01. 29. - 12:48
Evin
Vezető szerkesztő Senior fordító

Miért nem teszed fel, és próbálod ki? Sok kérdésedre egyből választ kapnál. Vagy ettől függne, hogy megveszed a konzolra?

2022. 01. 29. - 08:14
Törölt felhasználó

Én úgy vettem ki hogy ez rendes hivatalos mód aminél nincs köze a gépnek hogy milyen. Mivel ez a mod egy hivatalos mod amit a játékon belül le tudsz tölteni.

Akinek megvan írhatna róla mennyire marad angol az anniversary verzió ha ezt felrakja az ember.

2022. 01. 28. - 16:51
Evin
Vezető szerkesztő Senior fordító

Xbox One-tól nem lehet fordításokat használni a konzolon, legjobb tudomásunk szerint. Előtte is csak módosított gépeken lehetett.

2022. 01. 28. - 16:32
Törölt felhasználó

https://www.morrohun.hu/hirek/2019/12/skyrim-magyaritas-konzolra/

Ezt használja valaki? Működik még? Ha igen hogyan tudom a Series X-en magyarrá varázsolni a játékot?

Ha a mostani Anniversary Editionra akarom felrakni akkor is müködik csak az új dolgok angolok maradnak?

2022. 01. 27. - 20:11
Fotelman

Sziasztok!

Csak jelezném, hogy a Nexus oldalán egyre több a magyarított Skyrim se verzióhoz kiadott mod!

https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/search/

2021. 05. 25. - 18:37
Cyrus
Vezető szerkesztő

Letölteni itt is le lehet (ugyan az van itt is) vagy a készítők oldaláról tudod..., ha kérdés vagy hibajelzés van, azt valóban a készítők oldalán tudod megtenni ahogy asmith is írta.

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2020. 11. 03. - 12:07
asmith

Szia!

A morrohun oldaláról töltheted le a magyarítást: Link

Ha bármilyen kérdésed, problémád van a magyarítással, a morrohun fórumában tudod jelezni: Link

Még 1-2 évvel ezelőtt vittem végig teljesen magyar nyelven a Special Edition-t.

2020. 11. 03. - 10:17
barick1

Köszönöm, de ez még nem a teljes egész magyarítás talán hol szerezhetném be igazából, mert engem igen is nagyon érdekelne, és fizetnék is nem keveset, ha egyáltalán van olyan játék mint a (Skyrim se) ami tejes egesében magyar felirattal rendelkezne.

2020. 11. 02. - 10:34
Kuru
Köszönöm a választ. Körül nézek.
2020. 05. 16. - 15:47
Mehee01
Számít, hogy steamről való, ugyanis ahhoz a 2019.06.10-i PS4-es magyarítása nem lesz jó :) Neked a PC-s magyarításra van szükséged, de abból ha jól látom itt egy régebbi verzió van fenn, inkább a készítők oldaláról töltsd le.
2020. 05. 16. - 15:23
Kuru
Sziasztok. A kérdésem az volna. Hogy a címben szereplő játék magyarításához elég le töltenem és telepítenem az oldalon található leg frissebb 2019.06.10.-ei magyarítást vagy kell hozzá más is? Csak a fájl méret véget kérdezem. Plusz számít e hogy a játék steamről való?
2020. 05. 16. - 14:00