Köszi még nem, de ahogy nézem ez nagyon kínai.
Elvileg ez a két dolog csak "magyarítás" de kell hozzá valami eredeti patch valami Loot program( azzal is valamit sorba kell tenni), kellene a nexus mod, telepítési útmotató nincs
eredeti patch neve honnan tölthető le arról sincs semmi infó, ez így kivitelezhetetlen számomra.
Ebben kérnék segítséget akkor mit hogyan milyen sorrendbe kell csinálni.
Esetleg discoron valaki tudna segíteni? st3ven6948
Lets Game!
Üdv, ezt próbáltad már?
Skyrim SE Hungarian translation
Ahogy olvasom, ez is kelleni fog hozzá, szintén ugyaninnen NexusMods-ról:
Unofficial Skyrim Special Edition Patch Hungarian translation
Üdv.
Olvasgattam a fórumban másnak voltak hiábái a játékkal kapcsolatban, de nem egyértemű vajon uganaz e mint nekem.
A nyári vásár alatt megvettem a Special kiadást ( a minden féle moddolt verzió nem érdekelt)
Azt vettem észre nagyon hiányos, és hibás lesz tőle a játék.
Elsőre fel se tűnt, de külföldi fórumokon olvasgatva kierült hogy a "modok" tönkreváják a játékot. ( én csak a magyarítást raktam fel de sajna ez is )
Pl a Rahd holtteste mellett lévő egyedi kalapácsot nem lehet felvenni, tárgyak szűnnek meg a játékban, pl nincs lockpick, fura is volt hogy sehol se találok, aztán elkezdtem nézni a neten hol lehet venni, de egyik árusnál se volt, itt kezdett gyanús lenni a dolog. Valamint egy csomó tárgy felszerelés neve leírása angol maradt, valamint egy-két küldetés is. (azt is olvastam csomó potion is eltűnik a játékból)
Letöröltem a játékot és kipróbáltam felirat nélkül, és lás csodát csomó új tárgy jelent meg az inventoriban, fel tudtam venni azt az egyedi hammert, és a tolvajkucsok is visszakerültek a boltosokhoz.
Nincs egy olyan verzió ami az SE-hez teljesen jó, és hibamentesen fut vele a játék?
Lets Game!
A MorroHun Team jelenleg nem aktív. A fórumon érdemes lehet szétnézni/rákérdezni, hátha olvassa még 1-2 tag, akik értenek a technikai részéhez. De van egy olyan gyanúm, hogy időhiány miatt nem frissül a fordítás.
Szia, a lenti hozzaszolas alapjan a menuben kell kivalasztani a modok kuzul.
https://www.morrohun.hu/forum/viewtopic.php?p=54258&hilit=Xbox#p54258
Nezz be ide, es kerdezz nyugodtan, ha nem talalod a valaszt. Hatha a tech szakik tudnak segiteni. Nem kotelezo regisztralni a hozzaszolashoz.
Törölt felhasználó
Pontosan ettől igen. És az hogy ha ez így működne lesz-e méh hozzáigazított magyarítás még? Vagy ez így is már a csoda faktor hogy felkerülhetett konzolra?
Törölt felhasználó
Én úgy vettem ki hogy ez rendes hivatalos mód aminél nincs köze a gépnek hogy milyen. Mivel ez a mod egy hivatalos mod amit a játékon belül le tudsz tölteni.
Akinek megvan írhatna róla mennyire marad angol az anniversary verzió ha ezt felrakja az ember.
Törölt felhasználó
https://www.morrohun.hu/hirek/2019/12/skyrim-magyaritas-konzolra/
Ezt használja valaki? Működik még? Ha igen hogyan tudom a Series X-en magyarrá varázsolni a játékot?
Ha a mostani Anniversary Editionra akarom felrakni akkor is müködik csak az új dolgok angolok maradnak?
Letölteni itt is le lehet (ugyan az van itt is) vagy a készítők oldaláról tudod..., ha kérdés vagy hibajelzés van, azt valóban a készítők oldalán tudod megtenni ahogy asmith is írta.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Köszönöm, de ez még nem a teljes egész magyarítás talán hol szerezhetném be igazából, mert engem igen is nagyon érdekelne, és fizetnék is nem keveset, ha egyáltalán van olyan játék mint a (Skyrim se) ami tejes egesében magyar felirattal rendelkezne.