Nem mutattak az égata világon semmit belőle, ha az e3 on nem lesz ott akkor legközelebb csak a gamescomon lehetséges.
Szuper jatek, nagyon tetszett. Viszont jo sok szoveg van benne. Sajnos sokkal tobb a jo jatek, mint az aktiv fordito. :-/
Úgy írod mintha milyen rossz játék lenne az a 2...
A másik meg mintha nem lenne más módszer 2023-ban, képernyőfordító, stb, találj ki valamit...
Második rész semmit nem tudunk. Idő mint a tenger.
Eddig az volt a baj, hogy a nagy új játékokhoz nem készül fordítás, most meg az a baj, hogy készül?
Törölt felhasználó
Nem érdekli ez a game a fordítokat. Sajnos ez nem olyan cím. Ilyen Hogwartshoz meg Dead Islandokhoz bezzeg összeröffenntenek "csapatot"
Szóval ne várjon senki ehhez rendes magyarítást
pedig Patyek mesterben bíztunk eleitől fogva! : )
Nagyon jó játék nemsoká jön a 2.rész remélem egyszer lesz hozzá magyarítás
Kolléga, ennél érthetőbben meg sem fogalmazhattad volna! :) :R
Üdv.: Patyek
Árnyaljuk egy kicsit a képet. Zenét írok, nagy nehezen, évekig csiszolgatom olyanra, ami nekem is és majd remélhetőleg a közönségnek is tetszik. Eldöntöm milyen hangszerek lesznek, milyen színpadkép, stb. Majd jön egy másik "zenész" és azt mondja, hogy ez nekem ment volna két perc alatt. Ennyit tudsz? Kiáll a színpadra. Látod, hogy nyomába sem ér a te művednek, de a tömeg őt éljenzi, te meg egy szar vagy attól kezdve. Mert hát ő megmutatta... Te még nekiállsz a következő dalnak? Nem hiszem.
Akkor az fordítókat fogja negatívan minősíteni...
Nehogy már a google translatre fogják egyesek !
Zenész vagyok ha valaki csinál egy béna feldolgozást az az én kedvem nemhogy elveszi hanem igazságot akarok szolgáltatni a dalnak.
Persze én nem vagyok lábköz virág ...
Az a bizonyos "másfajta", az gépi forditást jelent. Értelmezhetetlen sok esetben. Tényleg jobb inkább angolúl annál.
Sokan várják szerintem, mivel nagyon jó játék, de a nyelvezete eléggé összetett (Még nekem is, aki beszél angolúl)
Készül a folytatása.
Ha valóban létezik az a bizonyos "másfajta", annak köszönhetően kevés fordítót fog érdekelni akkor/sajnos.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Üdv! Szeretnék érdeklődni én is, hogy vállalná e valaki ennek a csúcs játéknak a magyarítását?
Másfajta fordítás mar van a játékhoz, olyan amilyen, sok élvezet nincs benne, de most már nincs szoftveres akadálya, hogy fordítható legyen.