Fórum Magyarítások Kao the Kangaroo Round 2

A fordítás elavült, de.
hirdetés
Senior fordító

Semmit sem kell csinálnod, mert én annak idején a Steam és GOG verzióhoz készítettem egy verziót.

Az álmok üzenetek a mélyből.

2023. 01. 16. - 09:28

Azzal a file-al mit kell csinálni hogy működjön a magyarítás?

2023. 01. 15. - 21:43
Mivel az oldalon a komunikáció lehetetlen, ezért muszáj voltam létrehozni egy új témát. (másodjára, mert mire leírtam hiba történt). A Kao the Kangaroo Round 2 2020 jún. 09 -től 2020 jún. 15., 7:00 -ig ingyenes a steam-en. A fordítás óta a játék fejlesztő úgy gondolta, hogy az amerikai angol és a brit angol nem ugyan az, ezért az előbbivel kibővítve elavulttá (használhatatlanná) tette a fordítást. Illetve a fordító weboldala nem létezik (legalábbis a link nem működik). De semmi gond mert megoldottam, és hogy a többieknek ne keljen vele szenvedni [url=https://drive.google.com/drive/folders/1r7JEpWQ1qB31uxP6fu1W0dNK0uKJde3m]itt[/url] (eme zárójel előtt lenne egy link, ha nem látszódna, vagy nincs) le lehet tölteni a frissített filt (csak az az egy file, nem a telepítő). Az oldal üzemelőit pedig ara kérném, hogy ezt a megfelelő oldalra (Kao the Kangaroo Round 2 pc magyarítás) helyezzék el, vagy valami.
2020. 06. 09. - 17:26