Hello! Megszeretném kérdezni attól aki a fordítást csinálta a 1.4.1.4-es verzió-ban mit kell csinálni a "A " Nyakleves" Szállítása az Ungiegost-nak" című küldetésben... És még az is érdekelne, hogy a "Varjánfészer" milyen épület lehet? Mert én nem tudom, hogy mire való de raktárként használom. Köszönöm szép napot!
Szia!
Köszi az infót! :)
sg fórumon írta a fordító, hogy már el is küldte a fordítását, valszeg a következő javításban visszakerül!
Szia Cyrus!
Köszönöm a tájékoztatást! Erre gyanakodtam én is; de most, hogy Te is alátámasztottad a teóriámat, már nyugodtabban alhatok! :)
Szia nekem benne van a magyar nyelv,de siralmas. Alig van benne 2-3 mondat magyarrul.
Azt olvastam, hogy ideiglenesen eltávolították mivel a magyar fordítás nem volt teljes és csak akkor kerül vissza egy update-el ha frissül a fordítás.
Hogy ezt mennyire lehet készpénznek venni erre nem tudunk választ adni.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Sziasztok! A mai napon megjelent a játék 1.0-ás, teljes változata, viszont a magyar nyelv eltűnt a választható opciók közül. Rendelkezik valaki releváns információval az esetet illetően?
Helló, hivatalos a fordítás, de amúgy sem adjuk ki googles fordításra
Szia!
Eltudnád küldeni a magyaritást, illetve a jelzett 6GB file-t. Esetleg továbbítanám egy "okos forditó"-hoz
Szia várható még frissítés ?
Sziasztok
Bizó08 és szerény személyem elkészítette eme nemes játék v0111-es verziójának teljes magyarítását.
Külön köszönet istvanszabo890629-nek a technikai támogatásért.A magyarítást eddig csak virágbolti v0.1.1.1-es verzióval tudtuk tesztelni, azzal tuti működik.
Jó játékot!!!
https://cdn.discordapp.com/attachments/759133843747504148/760911972224204820/Medieval_Dynasty-WindowsNoEditor_HUN.pak
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!