Fórum Magyarítások The Beginner’s Guide

Igény magyar feliratra
hirdetés

Sziasztok! Én is nagyon örülnék a játék magyarításának, hangulatosnak tűnik. Pont ilyen játékokat keresgélek, most például egy olyan gyöngyszemre találtam rá, amihez nem is szükséges feltétlenül magyarítás. Superliminal a címe, olyan, mintha a Stanley Parable és a Portal közös gyermeke lenne, hangulatra legalábbis biztosan. Csak ajánlani tudom. :D

2021. 01. 10. - 16:44

Szuper, örülök a válasznak, remélem egyszer majd összejön, legalább a felirat! :)

Minden máshoz addig is hajrá, meg Boldog Ünnepeket!

2020. 12. 23. - 11:57
Moderátor
Senior fordító

Engem majd érdekel, mert úgy hallottam, hogy csak egy férfi beszélő van benne, és a Stanley Parable is tetszett, bár ezt a játékot még nem próbáltam, egyelőre nincs is meg. Szóval az alapötlet, hogy valamikor megpróbálkoznék a szinkronizálásával, ha addig nem csinálja meg más. Viszont elég sok játékot vállaltam be az utóbbi időben, és legalább egynek mindenképp a végére akarok érni, mielőtt bármi másba belekezdek. Szóval ha lesz is valami belőle, az nem most lesz...

A másik, hogy egyáltalán nem néztem még bele, nem tudom, fordítható-e egyáltalán, de idővel majd kiderítem. :)

2020. 12. 15. - 12:37

Sziasztok!

Miután a Stanley Parable-el már bevezettem pár embert, a játékok világába, angol tudás nélkül is, szomorúan láttam, hogy a The Beginner’s Guide-hoz nem készült felirat. Van esetleg valaki, akit érdekel a fordítása? Nekem nagyon lenne igényem rá, gondoltam hátha többen is összegyűlünk, akik hasonlóan érzik! Én sajnos nem értek hozzá, hogy fordítható-e, illetve a fordításhoz sem, csak egy viszonylag rövidebb projectnek tűnik, furcsa hogy senki sem készített hozzá. Ezért gondoltam egy kérdést megér itt.

Üdv!

2020. 12. 09. - 18:41