Frissítve: sikerült megoldanom a dolgot, egyszerűen Escape-t kell nyomni amikor a játékfejlesztők logója megjelenik. Elég érdekes dolog, de működik. Lehet hogy Windows 10-es probléma, nem tudom. Az angol verziónál is először visszadob a Windowsba, majd vissza a játékba, majd elindul.A magyar verziónál a játék menü megjelenés előtt véglegesen visszadobott a Windowsba, de a fent említett módszerrel áthidalható a probléma.
Igen.
https://magyaritasok.hu/games/fahrenheit-indigo-prophecy-remastered
De ugye a Remasterhez készült fordítással próbálkozol?
Úgy rémlik, hogy igen.
Gyors végigkattintgattam a telepítőt, nem írja, hogy mást adjunk meg, szerintem én is a fő mappáját állítottam be anno. Sőt, elvileg ha mást adsz meg neki, nem is engedi leOKézni.
Köszi az infót. A játék főkönyvtárába kell telepíteni, ugye? A telepítő nem talál regisztrációs bejegyzést a játékról (fura, pedig ott van), szóval manuálisan kellett megtalálnom a főmappát. Az tuti hogy felülír valamit, most teszem vissza az angol verziót hogy elinduljon a játékot.
Elvileg ezzel nem szabadna problémának lennie..
Szia,
Én majdnem egy éve játszottam végig,()2020. április) Steamen, és nem volt gond a magyarításával. Hibamentesen végig tudtam vinni.
Elvileg működnie kellene.
Nem tudom, azóta kapott-e valami frissítést, de kétlem, mivel elég régi játék már.
(Up: Steam szerintem a frissítési előzményekben az utolsó hír 2018-as, szóval elvileg nem változott benne semmi)
Sziasztok
Újra problémába ütköztem egy magyarítással, jelen esetben a Fahrenheit Remastereddel. Steames verzióról van szó, a játék verziószáma 1.0.4. A magyarítás telepítése után megjelenik a fejlesztő/kiadó logója, majd hirtelen kidob a Windowsba, majd megint vissza a játékba, azután újra a Windowsba. Semmi hibaüzenet, nem a játékkal van a baj, az angol verzió indult.
Kérdésem az lenne, hogy a magyarítás működik-e steames verzióval, esetleg frissíteni kellene-e a magyarítást az új verzióhoz (a magyarítás 2015-ös, szóval lehet hogy jött steamen egy update, nem tudom).
Segítségeteket előre is köszönöm.