Fórum Magyarítások S.T.A.L.K.E.R

Esetleg lenne igény a Call of Pripyat Special Edition fordításra?
hirdetés
Törölt felhasználó

Nos nem?

Megérkezett a mod support

S.T.A.L.K.E.R: Legends of the Zone Trilogy now supports mods on Xbox, and best of all, any mods you install won't stop you from unlocking achievements.

2024. 06. 26. - 13:04
Törölt felhasználó

A magyarítást nem lehet mod alapúvá varázsolni valahogy? Abból a szempontból lenne ez érdekes, mert konzolokon is fog majd kapni mod támogatást és nem volna rossz ha ott is lehetne magyarul zónázni

2024. 03. 12. - 19:15

Most már konzolokon is elérhető.

2024. 03. 08. - 14:41

Persze, volna. Sokan örülnének neki, vannak akik csak most fedezték fel a Stalkert.

Gyere, látogass meg minket. https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/friss.html

2021. 06. 29. - 12:58

Üdv tokas1240!

Én mindenképp szeretném, csak azért is mert minőségi játékról van szó, hangulatban is ott van a top 50-ben :). Annó még az első részével játszottam kicsit (sajnos nem eleget), és már akkor brutál hangulata volt. Szerintem ez máig nem kopott el, persze a többi része is kiválóan sikeredett a módokat is beleértve és persze természetesen a magyarításokat is.

Biztos vagyok benne hogy vagyunk egy jó páran akik szeretnénk még eme magyarítást. :) Szóval csakis biztatnálak, én szeretném.

Üdv deller

2021. 02. 17. - 16:21

Sziasztok! Azon gondolkoztam hogy szabadidőmben hobbi szintén neki állnék a Stalker Call of pripyat Special Edition nevű mód fordításának, lenne rá esetleg igény? Elég sok contentet hozzá ad a játékhoz és korrekt mód tapasztalataim szerint, szeretnétek egy hobbi szintű fordítótól egy fordítást hozzá? Mert akkor szentelek rá időt és megpróbálom az egész módot átfordítani.

2021. 02. 17. - 13:34