Törölt felhasználó
Nos nem?
Megérkezett a mod support
S.T.A.L.K.E.R: Legends of the Zone Trilogy now supports mods on Xbox, and best of all, any mods you install won't stop you from unlocking achievements.
Törölt felhasználó
A magyarítást nem lehet mod alapúvá varázsolni valahogy? Abból a szempontból lenne ez érdekes, mert konzolokon is fog majd kapni mod támogatást és nem volna rossz ha ott is lehetne magyarul zónázni
Most már konzolokon is elérhető.
Persze, volna. Sokan örülnének neki, vannak akik csak most fedezték fel a Stalkert.
Gyere, látogass meg minket. https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/friss.html
Üdv tokas1240!
Én mindenképp szeretném, csak azért is mert minőségi játékról van szó, hangulatban is ott van a top 50-ben :). Annó még az első részével játszottam kicsit (sajnos nem eleget), és már akkor brutál hangulata volt. Szerintem ez máig nem kopott el, persze a többi része is kiválóan sikeredett a módokat is beleértve és persze természetesen a magyarításokat is.
Biztos vagyok benne hogy vagyunk egy jó páran akik szeretnénk még eme magyarítást. :) Szóval csakis biztatnálak, én szeretném.
Üdv deller
Sziasztok! Azon gondolkoztam hogy szabadidőmben hobbi szintén neki állnék a Stalker Call of pripyat Special Edition nevű mód fordításának, lenne rá esetleg igény? Elég sok contentet hozzá ad a játékhoz és korrekt mód tapasztalataim szerint, szeretnétek egy hobbi szintű fordítótól egy fordítást hozzá? Mert akkor szentelek rá időt és megpróbálom az egész módot átfordítani.