Rendben, küldöm majd. Köszönöm a segítséget!
Akkor ha lehet, kérlek olyan formában csomagold ahogy a játék fájl/könyvtár szerkezete van és mellékelj egy rövid leírást is. Így megkönnyítve a felhasználók dolgát is, és elkerülve a felesleges kérdéseket.
A letöltés adatlapjához is adhatsz nekünk némi támpontot, fájlverzió, letöltés verzió, stb stb.
Ha mindezekkel megvagy elküldheted a szokásos e-mail címre. Vagy keress discordon.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Köszönöm, hogy szóltál, teljesen igazad van. Igen, szeretném az adatlaphoz hozzárakni, ha megoldható. Én nem mertem "új fordítás"-ként hozzáadni, mert végül is csak egy frissítés, nem a teljes fordítás, és nem akartam hülyeséget csinálni :-/
Ha esetleg szeretnéd feltölteni a játék adatlapjához akkor szólj, mert kitudja meddig nem lesz benne a játékban a javított változat (vagy ha példát kellene felhozni mint a Redeemer fordítás, talán sosem). Sokan nem látogatják se a hírt ahová beírtad, se ezt a topicot, így nem fognak tudni róla, hogy gond van a hivatalossal.
Új link: https://drive.google.com/file/d/1mdywIDegSdsETasGiKAbQOGDwaUoV4Qo/view?usp=sharing
E némi tesztelés után látszólag rendben működik :) Azért az eredeti fájlokat tartsátok meg! :D
Bocsánat, de az egyik fájl valami miatt nem működött. Utánajárok, és elérhetővé teszem újra...
Mivel fél év alatt nem frissült a játék, az azóta is folyamatos fordítási korrekciók sem kerültek még bele. Mivel van pár súlyosabb fordítási hiba, ezért úgy döntöttem, elérhetővé teszem addig is.
1) Ezt a fájlt kell letölteni és kicsomagolni: https://drive.google.com/file/d/1P_qAZYCuMBAvssxjgjzB_t4GE0SrBz5h/view?usp=sharing
2) A játék mappájában felülírod a meglévő fájlokat: \Iratus_Data\StreamingAssets\DB\lang\Hungarian
Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
Köszönöm a fordítást! Nagyra értékelem! :)
Nagyon szépen köszönöm a magyarítást!
Megjelent :)
Bár a betűmegjelenítés még hiányos, legalább bekerült a szöveg a játékba, így ma megkezdődik a tesztelés :) Adatlapot is frissítem.
A lelkiismeretes munka meglátszik a végeredményben. Ez most is így lesz. A kódolás miatti kényszerű szövegalkotás ismerős annak, aki már csinált ilyet.
Én köszönöm a bizalmat. Remélem, tetszeni fog a végeredmény. Van bennem egyfajta drukk... Részben az általam kitalált/használt terminológia miatt (csatlósnevek pl.), másrészt sok az előre lekódolt szövegrész, ami miatt itt-ott nem lehetett ragozni, emiatt született pár... nyakatekert mondat :)
Szia! Szuper, akkor várunk türelmesen és figyelgetjük az adatlapot! Köszönöm a gyors választ és köszi a munkát, amit a fordításba fektettél.
Szia, itt vagyok :) Először is köszönöm az érdeklődést! Egyelőre sajnos semmi, bár április végén azt mondták, valószínűleg június előtt erre nem kerül sor (eddig úgy néz ki, ez bejön :(), mert most valami más a prioritása a csapatnak. Amúgy biztos meg lesz oldva, így is van 10 nyelv a játékban, szebbnél szebb karakterekkel. Amint megkezdődik a tesztelés, frissíteni fogom az adatlapot.
Köszi a választ. Igen, azt láttam, hogy hivatalos fordítás, csak arra gondoltam, hátha nézi a fordító a fórumot és van esetleg közvetlen infója arról, hogy áll a dolog. Nem türelmetlenségből, csak kíváncsiságból kérdezem. :)
Ha hivatalos lesz (ez van odaírva az adatlaphoz) akkor feltehetőleg sikerül majd megoldani, mivel a készítők belefogják építeni a játékba a magyar ékezetes karaktereket is, feltételezem a fordító erre vár, de ez nem rajta múlik hanem a játékfejlesztőn.
Miután nincs közvetlen kontakt a fordítóhoz, itt érdekődöm, hogy sikerült-e az ékezetes betűk problémáját megoldani? Vagy van-e rá esély?