Törölt felhasználó
Nincs neki. 2 kommentért nem akartam nyítni. Rajtam kivül láthatóan senkit sem érdekel amúgy se.Töröljétek akkor a kommenteket. Sorry
Crytek kérlek ezt a beszélgetést az Age of 3 Definitive forumában folytassátok, ne legyen összespammelve az Age of Empires II: Definitive Edition fóruma.
Ha nem tűnt volna fel ez az.
Fordításaim:
Age of Empires II: DE, Loop Hero, VRising, A céh 3, Pentiment
Ahogy írtam, a jelzett állapot a teljesen átnézett szövegmennyiséget jelenti. Ha átnézés nélkül betenném a régi szövegeket, akkor az állapot kb. 45-50%-ra ugrana, de mivel azokat a szövegeket is átnézem, ezért nem teszem még be.
A készítéssel párhuzamosan tesztelem is, van például a menüben pár helyen, ahol be kellett tennem 1 sortörést is, hogy olvasható legyen a teljes szöveg.
Igyekszem haladni :)
Törölt felhasználó
Akkor jól sejtettem de akkor miért csak 8% ha ugyanaz a game? Értem hogy vannak új dlc-k de az ennyivel több szöveget tartalmazna ?
Szia!
Igaz ez a 2. rész fóruma, de válaszolok ide :)
Nagyon sok szöveg felhasználható, és fel is lett használva a frissített magyarításhoz. Megvan minden régi szöveg, azokat is átnézem, és ha szükséges javítom, mert vannak elírások is benne. Sajnos a Def verziót már nem fogják a továbbiakban bővíteni, így be kell érnünk a gyakorlatilag kb. csak újra kiadással. (A grafikához se nagyon nyúltak a 3. rész esetében).
A fordítás nincs félbehagyva, nincs jegelve, csak kevesebb idő jut rá, de azért , ahogy tudok haladok vele. A látható állapot, az azt jelzi, hogy mekkora az a rész, amit újra átnéztem. A meglévő régi szövegek, kb. a teljes szövegállomány kicsit több mint felét teszik ki. Igyekszem haladni vele :)
Törölt felhasználó
Az Age of 3 Definitive -nél tudtommal csak a grafikát pimplaték fel nem? A régi alap age of empires 3 magyarul jelent meg. Azt nem lehet felhasználni a magyarrá tételéhez?
Szia. A Rome biztosan nem lesz lefordítva. A többi talán idővel, de egy jó ideig biztos csak a javításokat igazítom hozzá.
Fordításaim:
Szia,
Lesz folytatva a magyarítás a koegészítőkre? pl.: Rome
Szia, sajnos frissítened kell. Megjegyzésként annyi, hogy az XBOX-os verziót nem én készítem, így nem tudom, hogy mikor kerül fel a friss verzió.
Fordításaim:
Törölt felhasználó
Érdeklődni hogy a game passos verziohoz ahol modként lehet tolni a magyarítást az alapból frissül ahogy úh verziót teszel fel vagy ilyenkor mindig ki kell szedni és vissza kell rakni hogy az új verzió lépjen életbe?
Szia! Érdeklődnék, hogy esetleg van e valami változás a fordítással kapcsolatban? Vagy esetleg jegelve lett a munka?
Nagyon jó lett a fordítás. Köszönöm szépen!
Van még pár angol rész, de király lesz!
Frissítés!
A legújabb kiegészítő a Dawn of the Dukes egységeinek fordítása, számos térkép és további felületek magyarosodtak.
A fordítás letölthető a szokásos helyről: Age of Empires II: Definitive Edition v0.4 magyarítás
Fordításaim:
Sziasztok!
Ne feledjétek még midig csak 30 % körül járok, mivel a kampányok teszik ki a fordítás kb. 60 %-át.
A fordítás hamarosan letölthető a szokásos helyről: Age of Empires II: Definitive Edition v0.3
Fordításaim:
Sziasztok!
Hamarosan letölthető innen: Age of Empires II: Definitive Edition v0.2
Fordításaim:
Nagyon szépen köszönjük, hogy átvetted a fordítást, sok sikert a befejezéséhez!
Már le is tölthető innen:
Fordításaim:
Sziasztok!
Sok hányódtatás után végül talán én leszek az, aki elkészíti az AGE OF EMPIRES II: DEFINITIVE EDITION magyarítását.
Régóta tetszhalott állapotban leledzett egy másik fordítónál, így átvettem, hogy talán javíthatok rajta. Így újrakezdtem.
Csak és kizárólag az alapokra koncentráltam, mivel a statisztikák szerint a játékosok 80%-a csak a Véletlenszerű játékmóddal (Egyjátékos > Csatározás) játszik. Mivel számos egyedi Civilizáció van a játékban, ezen civilizációk egységei jelenleg nincsenek lefordítva, a frissítések során majd javulni fog a helyzet.
Kérlek, ha van időd vidd végig a Tréning > William Walace küldetést, ez az egyetlen kampány amit sikerült lefordítanom.
A fájlt másold be az AoE2DE\resources\en\strings\key-value mappába, felülírva a mappában lévő eredeti angol nyelvű fájlt. FONTOS: előtte készíts másolatot az eredeti fájlról!
Amíg meg nem jelenik az oldalon innen letöltheted: https://drive.google.com/file/d/1qYmJuRbaqxhtY7hBdfqR7xdiJ2D204P9/view?usp=sharing
Bármilyen észrevétel esetén írj a címemre: [email protected]
Jó játékot!
Fordításaim: