Értem, kösz a választ. Ahogy most nézem, igazad van.
Az esti sörözés után simán átsiklottam ezeken.. :D
Szabad megkérdezni, konkrétan mi a probléma a videó alapján?
Nem vágom a játékot, de nekem nem tűnik annyira rossznak.
Igen, átnéztem az anyagot, kb. tudom, mekkora szövegmennyiség van a játékban (még kiegészítők nélkül is). Van ismerősöm, aki vállalná, hogy a különböző elnevezéseket lefordítaná (tárgyak, fegyverek stb. nevét) és ezt a részt összefogná. Ismert hazai fantasy író, így bátran rá merném bízni ezen feladatot. A fordítás többi része viszont több embert igényelne ezért is írtam ide, mert kíváncsi vagyok, hogy a fordítók közül ki lát ebben fantáziát.
Én magam elkezdtem a fordítást, de csak úgy magamnak tesztelési céllal.
Igen én is ismerem a gépi fordítást, DeepL szoftverrel készült...
Maga a játék a mai napig nagyon népszerű és egy igazán minőségi ARPG, szóval a feladat húzós lenne, de messze nem megugorhatatlan...
Bocs Cyrus, ez eszembe sem jutott. Legközelebb majd gondolok erre is.
Gépi már rég van, eszembe sem jutott belinkelni. A videót csak futólag néztem, annyit figyeltem hirtelen, hogy még készül, csinálja valaki.
Esetleg ott is lehetne kommunikálni, és összedobni a tudást, ha már fel lett vetve a kérdés.
Nem tudom, melyik eshetőség a rosszabb a videó alapján.
*Egyébként nem tűnik gépinek, ha amiatt szóltál.
Passz. Csak rákerestem, hogy csinálja e valaki. Ezt dobta ki a gép.
Én ezt nem mutogatnám, főleg olyannak aki esetlegesen le is fordítaná a játékot megfelelő minőségben, mert így csak elveszed a kedvét.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Máskor mielőtt nyitsz egy új témát nézd meg, hogy létezik-e azonos névvel vagy sem.
A régit törölni fogom hamarosan, mivel ott csak 1 komment van.
Biztos lenne rá igény, de az tény, hogy nem egy emberes, javaslom ha belevágsz próbál meg társakat keresni hozzá.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Technikailag egyszerű, de nyilván rengeteg szöveg van benne. Lenne rá igény?
Szóval egyedül reménytelen, többen viszont jó kis meló lenne... Fordítók, vélemény?