Nemsoká jön a folytatás.
Szia!
Köszönöm, hogy jelezted.
Ahogy odajutok, majd módosítok a szövegen.
Üdv
Hali, van egy kis fordítási hiba:
Fenőkő: Nem visszaállítja a fegyverek jártassági szintjét, hanem 150-el EMELI. Én meg csodálkoztam, hogy nem működik, hát hogy működött volna egy fullra feltöltött fegyveren.
Kedves Foxdante!
Tudok a hibáról, de még nem jutottam oda, hogy kijavítsam.
Egyelőre még így marad, de szeretném majd valamikor orvosolni.
Üdv:
Gyurmi91
Sziasztok, nemrég elkezdtem játszani a Nioh-val és feltűnt, hogy a páncéloknál a Szilárdság mellet nem írja ki az értékeket. Csak annyi áll a számok helyén, hogy #ERROR!. Valószínűleg a játék utoljára megjelent frissítése lehet a ludas. :)
Köszönöm a válaszokat.
Szigyi
Köszönöm a hogy ilyen gyorsan meg tudtátok csinálni, már nem fagy ki a játék a fő menüben.
Kedves Felhasználók!
Hozzáigazítottuk a fordítást az új verzióhoz, ami már elérhető itt a honlapon.
Újra le kell tölteni és telepíteni.
Ha minden igaz, ezután már jónak kéne lennie.
Jó szorakozást hozzá!
Üdvözlettel:
Gyurmi91
Sziasztok , már jeleztem e-mail formába a forditóknak hogy valami miatt az Epic Games-es verzió kifagy a fő menüben. De ugyan ez a verzió ami fent van Ncore-on , azzal hiba nélkül fut . De türelmesen várom hogy hozzá igazitsák a forditást az Epic-hez.Mivel már ki toltam 4x :).
Sajnos az epic store-os verzióval nem ez a helyzet. Ott kifagy amint bekerülünk a menübe :(
Sziasztok! Nekem a Steamen van meg, tegnap frissítette magát. Csak újra kellett telepítenem a magyarítást és működik rendesen.
Várod kell, amíg a fordító megnézi a fájlt és ha tudja hozzáigazítja.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Nekem is ez a problémám. Hozzá kell igazitani. Jó de hogyan? Előre is köszönöm a választ!
Helló
Ezt írhattad volna a Magyarítások probléma topikba is. Tegnap jött ki hozzá egy patch. Valószínűleg hozzá kell igazítani a fordítást.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Helló
A Nioh a magyarítás telepítése után nem működik.
A főmenü bejön egy pillanatra, azután kivág az asztalra
hibaüzenet nélkül. (Win 10) A magyarítás előtt jól működött.
Tud valaki megoldást?
Üdv:
Szigyi