Fórum Magyarítások Gwent: The Witcher Card Game

Érdeklődés a Gwent: TWCG magyarításával kapcsolatban
hirdetés
Törölt felhasználó

Nagyon szépen köszönöm a vàlsszt csak meg lepődtem hogy 11.7 van a jàtàkba de a magyarosítàs is 11.7.0 akkor csak frissebb a jàték.

2023. 08. 12. - 07:28
Senior fordító

Szia akyyy!

Tyű, de nem olvastam ezt a topikot! Ezer bocsánat!

A Gwent magyarításának mobilos változatra ültetésével megpróbálkoztam, de mert megváltozik a módosított fájlok CRC (vagy MD5?) checksumja, ezért indításkor azonnal frissíti magát a játék a gyári verzióra. Szóval ahogy JohnAngel is írta, szakértő nélkül, félek, nem fog menni.

A Thronebreaker hasonló okból reménytelen.

A Witcher Adventure Game került így a célkeresztbe: mindenképp megpróbálom magyarítani most, hogy már nem tudja frissíteni, kijavítani magát! Jelzem majd, mire jutottam vele.

"I hate portals."
2023. 08. 11. - 23:36
Senior fordító

Szia jolvok!

Tudomásom szerint legfeljebb már csak napok kérdése a frissített telepítő.

"I hate portals."
2023. 08. 11. - 23:15
Törölt felhasználó

Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy a magyarositást rá rakom és nem csatlakozik a szerverhez. Lesz hozzá frissítettet fordítás?

2023. 08. 11. - 16:53
Senior fordító

Mivel a Gwent mobilos változata gyakorlatilag azonos a PC-s verzióval, így elvileg kivitelezhető lehet a fordítás átültetése.

Gyakorlatban azonban még nem csináltam ilyen, így maximum akkor lesz ebből valami, ha egy telefonos programozó zseni önként ezt elvállalja.

2022. 05. 17. - 13:24

Kedves Marci!

Bár más játék, de emiatt nem akarok új témát nyitni, ezért itt szándékozom megkérdezni:

az elkészült THRONEBREAKER, illetve The Witcher Adventure Game androidos változatát nem tervezed lefordítani (vagyis átültetni)? utóbbit valami miatt Google Áruházból már eltávolították de "itt-ott" apk fájlt úgyis találni (és a fordítás is csak úgy működne gondolom :D )

ugyanígy a Gwentnek is van mobilos változata, nem tudom ott mennyire lehet megoldható egy fordítás.

2021. 10. 22. - 07:28
Senior fordító

Nem volt külön "topicja" vagy külön feltüntetve, egyszer én is csak véletlen futottam bele. /A "Honosítások Központja - Witcher" 'részlege' alatt futott, a hivatalos hírek mellett.

Rákérdeztem nála, csak kíváncsiságból is, hogy alakultak a dolgok azóta. A kártyák fele kész van kb és folyik a hozzáigazítás az új verzióhoz.

Lehet érdemes lenne beszélnetek egymással, aztán kitudja, bármi kisülhet belőle. (:

2021. 10. 13. - 13:23
Senior fordító

Szia Zeuretryn,

köszönöm az infót!

Bár érkezett hozzám korábban segítségkérés a témában, de nem láttam (mert - ezek szerint - nem jó helyen néztem), hogy lett volna folyománya. Ezek szerint lett. Nem kaptam vele kapcsolatban feedbacket. Mindenesetre örülök.

Remélem, végül sikerül leküzdeni a technikai akadályokat!

"I hate portals."
2021. 10. 13. - 09:49
Senior fordító

Szia,

Nekem úgy rémlik volt már rá próbálkozás, mert egy két kártya magyar azonosításánál próbáltam akkor segédkezni, ha kérdés merült fel (keresem is, miközben ezen sorokat írom):

A "Honosítások Központja" discordon -> John Angel / ha minden igaz, az MP szerverén is fent van - elkezdte, és úgy rémlik elég jól is haladt vele, csak aztán technikai gubanc lett, hol működött egy frissítés után, aztán hol a másik után már nem:

"A Gwent fordítása hozzá lett igazítva a 7.0-ás, majd a 7.1-es verzióhoz is, de mivel jelenleg a szövegeket a netről szedi a játék és nem a gépről, ezért nem sok értelme van annak, hogy fordítva van már elég sok lap." 2020.08.07

ez volt az utolsó bejegyzése ott, azóta nem tudom mi a helyzet, lehet utána már nem foglalkozott vele.

Nyilván kapott még egy csomó frissítést is a játék, és valószínűleg módosult sok minden.

Én drukkolok!

2021. 10. 12. - 19:05
Senior fordító

Sziasztok!

Érdeklődöm, hogy tervbe vette-e már valaki a Gwent: The Witcher Card Game fordítását. Mert ha még nem, vagy senki sem tervezi tervbe venni, akkor lehet, nekidurálnám magam. :D

Ahogy két évvel ezelőtt néztem (amikor a Thronebreaker magyarítását készítettem), a UI és a kártyafelirat-fájlok minden nehézség nélkül kinyerhetők és visszainjektálhatók voltak, valamint a betűtípus sprite-atlaszt is "ékezetesítettem" már (a Thronebreaker miatt, ugyanis a fájlaik részben közösek voltak).

Lenne rá jelentkező? Már rajtam kívül, persze. :)

"I hate portals."
2021. 10. 12. - 18:18