Törölt felhasználó
Nagyon szépen köszönöm a vàlsszt csak meg lepődtem hogy 11.7 van a jàtàkba de a magyarosítàs is 11.7.0 akkor csak frissebb a jàték.
Szia akyyy!
Tyű, de nem olvastam ezt a topikot! Ezer bocsánat!
A Gwent magyarításának mobilos változatra ültetésével megpróbálkoztam, de mert megváltozik a módosított fájlok CRC (vagy MD5?) checksumja, ezért indításkor azonnal frissíti magát a játék a gyári verzióra. Szóval ahogy JohnAngel is írta, szakértő nélkül, félek, nem fog menni.
A Thronebreaker hasonló okból reménytelen.
A Witcher Adventure Game került így a célkeresztbe: mindenképp megpróbálom magyarítani most, hogy már nem tudja frissíteni, kijavítani magát! Jelzem majd, mire jutottam vele.
"I hate portals."
Szia jolvok!
Tudomásom szerint legfeljebb már csak napok kérdése a frissített telepítő.
"I hate portals."
Törölt felhasználó
Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy a magyarositást rá rakom és nem csatlakozik a szerverhez. Lesz hozzá frissítettet fordítás?
Mivel a Gwent mobilos változata gyakorlatilag azonos a PC-s verzióval, így elvileg kivitelezhető lehet a fordítás átültetése.
Gyakorlatban azonban még nem csináltam ilyen, így maximum akkor lesz ebből valami, ha egy telefonos programozó zseni önként ezt elvállalja.
Kedves Marci!
Bár más játék, de emiatt nem akarok új témát nyitni, ezért itt szándékozom megkérdezni:
az elkészült THRONEBREAKER, illetve The Witcher Adventure Game androidos változatát nem tervezed lefordítani (vagyis átültetni)? utóbbit valami miatt Google Áruházból már eltávolították de "itt-ott" apk fájlt úgyis találni (és a fordítás is csak úgy működne gondolom :D )
ugyanígy a Gwentnek is van mobilos változata, nem tudom ott mennyire lehet megoldható egy fordítás.
Nem volt külön "topicja" vagy külön feltüntetve, egyszer én is csak véletlen futottam bele. /A "Honosítások Központja - Witcher" 'részlege' alatt futott, a hivatalos hírek mellett.
Rákérdeztem nála, csak kíváncsiságból is, hogy alakultak a dolgok azóta. A kártyák fele kész van kb és folyik a hozzáigazítás az új verzióhoz.
Lehet érdemes lenne beszélnetek egymással, aztán kitudja, bármi kisülhet belőle. (:
Szia Zeuretryn,
köszönöm az infót!
Bár érkezett hozzám korábban segítségkérés a témában, de nem láttam (mert - ezek szerint - nem jó helyen néztem), hogy lett volna folyománya. Ezek szerint lett. Nem kaptam vele kapcsolatban feedbacket. Mindenesetre örülök.
Remélem, végül sikerül leküzdeni a technikai akadályokat!
"I hate portals."
Szia,
Nekem úgy rémlik volt már rá próbálkozás, mert egy két kártya magyar azonosításánál próbáltam akkor segédkezni, ha kérdés merült fel (keresem is, miközben ezen sorokat írom):
A "Honosítások Központja" discordon -> John Angel / ha minden igaz, az MP szerverén is fent van - elkezdte, és úgy rémlik elég jól is haladt vele, csak aztán technikai gubanc lett, hol működött egy frissítés után, aztán hol a másik után már nem:
"A Gwent fordítása hozzá lett igazítva a 7.0-ás, majd a 7.1-es verzióhoz is, de mivel jelenleg a szövegeket a netről szedi a játék és nem a gépről, ezért nem sok értelme van annak, hogy fordítva van már elég sok lap." 2020.08.07
ez volt az utolsó bejegyzése ott, azóta nem tudom mi a helyzet, lehet utána már nem foglalkozott vele.
Nyilván kapott még egy csomó frissítést is a játék, és valószínűleg módosult sok minden.
Én drukkolok!
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy tervbe vette-e már valaki a Gwent: The Witcher Card Game fordítását. Mert ha még nem, vagy senki sem tervezi tervbe venni, akkor lehet, nekidurálnám magam. :D
Ahogy két évvel ezelőtt néztem (amikor a Thronebreaker magyarítását készítettem), a UI és a kártyafelirat-fájlok minden nehézség nélkül kinyerhetők és visszainjektálhatók voltak, valamint a betűtípus sprite-atlaszt is "ékezetesítettem" már (a Thronebreaker miatt, ugyanis a fájlaik részben közösek voltak).
Lenne rá jelentkező? Már rajtam kívül, persze. :)
"I hate portals."