A Tell Me Why magyarításához szívesen vennék némi segítéget.
Ha érdekel, a profilomban vagy a TMW adatlapján megtalálod az e-mail címem.
Akkor a kérdésem tárgyatlan, de ettől függetlenül szívesen csatlakoznék más fordítok munkájához gyakorlat szerzés céljából, és mert ezzel is szeretnék később foglalkozni... Merre indulhatnék el?
Ui. Nagyon örülök, hogy foglalkozol ezzel a jâtékkal, mert tényleg egy nosztalgiabomba. 😁
Így van, remélem idén érkezik :)
Helló
konyak már lefordította, még teszteli.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Szia
Angolról snes játékot fordítottam, már egyetem előtt is, illetve kisebb történeteket, meséket; egyetemen pedig hétköznapi szövegeket (újságcikkek pl.) és ismeretterjesztő szövegeket fordítunk, különféle témákban (töri, tudomány, szépirodalom), azokat japán nyelvről, mivel japán szakos vagyok.
Szia
Milyen fajta fordítást csináltál eddig?
Sziasztok!
21 éves vagyok, egyetemen is és szabadidőmben is fordítással foglalkozom.
Gyerek korom egyik kedvenc PS2-es játéka volt a Sphinx and the Cursed Mummy, éppen ezért nagyon megörültem amikor 2019-ben kiadták PC-re és az újabb konzolokra, feljavított változatban. Annak ellenére, hogy én azóta megtanultam angolul, tisztában vagyok vele, hogy az akkori játékosbázis már nem biztos, hogy ennyire rugalmas volt az angolt illetően, így szeretnék segíteni ezeknek az embereknek, hogy újra átéljék ezt a fantasztikus kalandot az anyanyelvünkön.
Ehhez kérnék technikai segítséget, mivel én nem értek a játékok szövegfáljainak feltárásához, de szívesen dolgoznék együtt bárkivel, aki ebben jártas.
Remélem felkettettem az érdeklődést, a válaszokat előre is köszönöm. :)