Átvettük, dolgozunk rajta...
Szép napot, a magyarítás állapotáról én is érdeklődnék hogy készen lesz e valamikor, esetleg jegelve lett már?
Nem mint ha érdekelne, csak gondoltam rákérdezek
A magyarítás mikorra várható? Végig játszottam a san andreas definitive editiont magyar felirattal,de az a magyarítás nagyon gagyi
"az aktuális program/tool ami rendelkezésükre állt, nem feltétlen a felirat megjelenések helyes sorrendjében adta be a szöveget"
A helyzet nem javult azóta sem. Most sincs sorba rendezve a szöveg, sőt. Ez a tény nem változtat azon, hogy olyan is fordított benne, akinek fogalma sem volt, hogy mit jelent a szöveg. Folyamatban van az újra fordítás, de több időt kíván, mint ahogy elsőre kinéz.
Nem akarom védeni a fordítást, de mentségére szólva pár említést kell tenni. - ha jól emlékszem akkoriban úgy dolgoztak rajta, hogy az aktuális program/tool ami rendelkezésükre állt, nem feltétlen a felirat megjelenések helyes sorrendjében adta be a szöveget, ami nem könnyítette meg a fordítás menetét.
Akkoriban ha jól emlékszem a GameHunter Team majd egy + közösség "GTA: SA Honosító TEAM" készítette, melyet több személy is végzett. Mindössze 5 hónap alatt, rengeteg szöveget.
Ha valaki érez késztetést, nyugodtan nekiláthat a javításnak. - mára vannak "barátságosabb", ám még így is egyéb beállítást igénylő eszközök. pl. (X GXT Editor v2.2)
Nem tudom hogy hova írthatnám, de jelzem hogy a San Andreas magyarítása borzalmas, most fejeztem be a játékot, és nagyon gáz az egész... Az utolsó küldetésből is mondatok hiányoznak, totál félrefordítások, ennél még egy ai is mérföldekkel jobb lenne...
Aki össze akarja hasonlítani, az az eredeti szövegről találhat transcriptet, a magyarról meg van végigjátszás a youtuben...
Én törölném az oldalról, vagy legalábbis odaírnám h gyenge minőség...
Értem, elis hiszem hogy azért nem egyszerű ezeket fordítgatni, én nem is tudnám hogy őszinte legyek! Rendben akkor nyomom a Vice cityty és a 3at, várom ezt a nagyszerű munkát! Kitartást!:)
De király,elkezdtem gépivel de a Groove Streetig nem tekertem el inkább :D
Szia!
Nincs elfelejtve, csak kissé időhiányban szenvedek. Szerintem nyárra meglesz, ha valami közbe nem jön.
Azaz a San andreasé
Szép napot!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a magyarítás tervben van még véve ?(:
Látom elkezdődött a San Andreas fordítása! Ezúton köszönöm a fáradozást és a munkát. :)
Látom elkezdődött a San Andreas fordítása! Ezúton köszönöm a fáradozást és a munkát. :)
Elég nyomós oka van annak, hogy nem húztuk át automatizálva az előző fordításokat. Nem technikai jellegű. Egyszerűen a "minősége" az a kategória, hogy bár időigényesebb, de sajnos elkerülhetetlen újra lefordítani.
Látom alant volt az kérdés, hogy a trilógia def. verzió, illetve a def. verziós külön részek között van-e átfedés. Hivatalosan csak egyben lehet a def. verziót megvenni és ez alól ritkán van kivétel. A R* ebben a percben, mikor ezt írom, egyáltalán nem árulja a felújított részeket elkülönítve. Ha a csomag bontása meg is történik, a tartalma technikailag nem egymáshoz kötött. Leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy tök mindegy, hogy egyik részed van meg, vagy kettő, vagy mindhárom: mindegyiknek külön fordítása van (lesz), és mindenféle felállásban működik, mindegy hány részt vettél belőle, vagy telepítettél fel.
Szia, ha esetleg eltudod küldeni nekem, azt megköszönném.
Én ránéztem, és amit lehetett automatizáltan áthozni, azt megcsináltam. Ez úgy 94% lektorálatlan, teszteletlen állapot, pár órát foglalkoztam vele. A sztori, azaz a párbeszédek, monológok tutik, a menü és az instrukciók rosszak vagy hiányosak. Én nem szeretnék fordításokkal foglalkozni, de ha valaki gondolja, átadom neki folytatásra.
Helló
Működnie kellene. Az csak annyit takar, hogy egyben kapod meg a 3 részt, de külön kell telepítened őket.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Sziasztok
A gta vicity definite edition (vagy gta3 bármelyik) fordítása rá tud települni a trilogy definition editionra is?
Mert tervezem, hogy megveszem, most fél áron van
Köszi Rocknor
Hát, átvariálással kapcsolatban ez teljesen igaz, az eredeti játék után a szemeim kikerekedtek, hogy látszólag milyen kevés fájl van a játék mappájában... Köszönöm az infót, lehet az eredeti fordítóknál rákérdezek. :D
Nem tudunk rola, hogy foglalkozik-e valaki a regi forditas atultetesevel. Az eredeti forditoknal ra lehet esetleg kerdezni. Mindig valtozo, hogy mennyi munkat jelent, mert elofordul, hogy a fejlesztok mindent is atvarialnak...
Üdv. Lehet ezt a kérdést normálisan is feltenni. :) Érdeklődnék, hogy a San Andreas magyarosítása milyen fázisban van, körülbelül mikorra lesz várható, hogy készen lesz? 1-2 hónapja megvettem a Definitive Editiont, és legjobban még mindig a San Andreas foglal le. A kezdő küldetés után amennyire tudtam kimaxoltam a dolgokat, de a játék elkezdésével megvárnám a magyarosítást. Attól függetlenül, hogy csukott szemmel tudok minden küldetést. :)
Előre is köszönöm az infót.
BUÉK. :D
Törölt felhasználó
Ha jól tudom hogy a GTA 3-nàl meg a vice city-nél màr van fordítàs a GTA 3 nàl még a szinkront is meg csinàltàk ezen verziohoz. Egyedül a GTA San Andreasnek nincs még fordítás.
2023.01.01 van, éjjel 03:10...
Felteszem tehát a kérdést!
Lesz ebből valami, vagy parlagon rohad mint az RDR2?
Mert van ami nem szar
És sajnos a GTA 4 fordítása is hasonló állapotú.
Pár hete belenéztem egy youtube végigjátszásba (magyar felirattal játszottak a játékkal) és az első fél órában volt 3-4 hasonló hiba, mint ezeken a San Andreasos képeken...
2 példát kikerestem:
Eredeti: War is where the young and stupid are tricked by the old and bitter into killing each other.
Magyarítás: A háború az, ahol fiatalokat és hülyéket rászedik és az öregek meg elkeseredettek ölik egymást.
(magyarázat: Tehát az öregek és az "elkeseredettek" (cinikusok) szedik rá a fiatalokat és a hülyéket, hogy háborúzzanak egymással és pont nem az öregek és az elkeseredettek ölik egymást.
Eredeti: So, you full off crap, or what?
Magyarítás: Szóval összeszartad magad, vagy mi?
(magyarázat: a "crap" valóban jelenthet szart, de a full of crap (tele van szarsággal) azt jelenti, hogy kamuzik.)