Frissült a magyarítás és a játék is.
Arra van valami megoldás, hogy a coop működjön a magyarosítással együtt?
Haverom letöltötte a magyarosítást, és nem tudunk egymásra csatlakozni.
A steam fájlok ellenőrzése után eltűnik magyarosítás.
legutolsó steam frissítéssel kompatibilis, így a reloaded is persze
Dying Light 2 Stay Human - Reloaded Edition verzióhoz kaphatunk frissítést? Vagy ehhez jó az eredeti fordítás is?
úja tettem a gamet és igy most jó :D
szia
mielőtt telepítem a magyarítást minden oké és a magyarítás telepítése után van ez a problémám
Szia, szerintem nálad lesz a hiba, mert a frissítés után újratelepítettem a magyarítást és tökéletesen működik.
A Játékverzió 1.13.1p
sziasztok.
A legújabb magyarítási frissítés másoknál is átláthatósági problémákat okoz? Egy rohadt nagy törpe van a kezdő képernyőn és az ikonok is elég nagyok és nem lehet a mappon kijelölni semmit se így
Már az 1.11.4p-vel is kompatibilis a fordítás, csak újra kell telepíteni
Sziasztok!
Esetleg valaki tud róla mikor lesz kompatibilis a magyarítás az 1.11.3 patch-hez. válaszokat előre is köszönöm :D
Érdemes ellátogatni a Portál discord szerverére és ott a Fordítói csatornáknál meglátogatni a #zotya0330 csatornát!
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Hali. Esetleg várható valami update a haladásról? Elég rég nincs semmi infó. Előre is köszi :)
Köszönjük szépen a hatalmas munkád, Király vagy!!
Várjuk! :)
Köszönjük előre is! :)
Azta, jól haladsz, köszönjök! :D
OOO király vagy haver
Folyamatban van a fordítása (10%) :)
Még az első részével sem végeztek mert folyton jöttek a dlc-k hozzá, talán több már nem lesz.
Hello esetleg van tervben mondjuk pl az a csapat aki az elsö játékot is forditották,hogy elöveszik ezt a gémet is?Mondjuk tudom,hogy ez a játék több ezer soros szoval sokkal bonyolultabb mint az elsö.