Fórum Magyarítások Dreamfall: The Longest Journey

hirdetés

Kevered a játékokat. Amit linkeltél az a Dreamfall: The Longest Journey előzménye, a The Longest Journey.

2022. 05. 04. - 00:02

Van belőle remaster, és ahhoz is van már magyarítás, erre olvashattok róla:

https://sg.hu/forum/tema/968968323

2022. 05. 03. - 23:33
Törölt felhasználó

Nálam a dreamfall the longest joourneyt gog verziója van meg és ki kapcsoltam az avastot és tökéletesen működik a fordítás :)

2022. 05. 03. - 22:57

Köszönöm szépen a gyors választ és a megnyugtató információt!

Nem tudom szükséges-e megtartani az általam indított témát... törölni én nem tudom.. sorsát a kezedbe ajánlom :-)

Nem utolsó sorban gratulálok az oldalhoz! Impozáns tartalom!

Hálás lehet minden használója, hogy kézbentartjátok! Köszönet érte!

2022. 05. 03. - 22:24
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Nagyon régi játék, és nagyon régi a fordítás telepítője. A Defender már 2-3 éves telepítőkre is képes ráugrani, hogy valamilyen trójai van.

Tekintettel erre illetve a fordítás elkészülte óta senki sem jelzett problémát a telepítővel kapcsolatban, szerintem bizton állítható, hogy ez fals pozitív észlelés.

2022. 05. 03. - 21:54

Rövid kérdés az oldal szerkesztőihez:

Elnézést a tolakodásért.. bátorkodtam letölteni egy magyarítást: dreamfall the longest journey Vik munkája.

..de a windows 10 a letöltésnél már trójait jelez és tiltja .. (Trójai:Win32/Vigorf.A!MTB) nekem ez semmit nem mond.

Ennek ellenére az oldalról letölthető magyarítás biztonságos? Tiltsam a windows defendert (hiába engedélyezem a fájlt -rakom a kivételekhez- az újratöltésnél megint elakad)

és próbáljam bátran ?

2022. 05. 03. - 20:50