Jó estét. Most kezdtem, elején tutorial alatt mikor még a temetőben az életerő visszatőltéséről oktat a játék ott azon a kis felugró ablakon amin elmagyarázza bal oldalt "current health" maradt. :) Köszönet a munkádért. :)
Így van. Nekem.
Fordításaim:
Age of Empires II: DE, Loop Hero, VRising, A céh 3, Pentiment
Üdv. Ezer köszönet érte. :) Este első dolgom lesz frissíteni ahogy hazaérek. Annyit még kérdeznék hogy te irányodba vagy fejlesztők felé jelezzük ha netán elírás lenne? Bocsi csak ez nem lett teljesen egyértelmű(legalábbis nekem xD). De gondolom neked. :)
Tölthető a legújabb verzió, benne a magyar nyelvvel, így ezen az oldalon végetért a munka. Ha hibát találtok, írjátok meg.
Fordításaim:
Üdv, értem és köszönöm a válaszod. Igaz, valóban szokott ebből vita lenni kinek mi fordítja. De köszönet hogy "Fa" lesz akkor belőle. Vagy ha nagyon ragaszkodnak hozzá akkor akár "Faáru", habár a sima Fa a legjobb szerintem. xD Nem kell túlbonyolítani ha nem muszáj. Mert ugye Lumberjack is favágót jelent és nem fűrészáruvágót. xD
Ami a hold/nap ciklus szövegét illeti, akkor jó tudni hogy hibás volt. Csak véletlen vettem észre ezt a hibát mikor pont nem volt semmi dolgom kastélyban és vártam hogy megmunkálódjon a nyers rezem a kemencében. Akkor láttam semmittevés közben hogy ez a rész angol maradt. :D
Akkor nem Bétázok, megvárom a pénteket. Habár most tegnap éjjel 1 érdekes anomáliát figyeltem meg. Valamiért a játék nagyon felfele akar menni. Mármint pl mikor kiválasztom a nyelveknél hogy milyen nyelven akarom, ott is mikor ráviszem Magyarra elkezd magától felfele menni a nyelveken, mintha a felfele nyilat nyomnám, miközben semmit nem csinálok. Billentyüzetem és egerem is kihúztam de megmaradt. Ez menüben nem is lenne baj, DE ellehetetleníti az építkezést is ez a jelenség. :D Szóval mostmár ha akarom, ha nem, meg kell várjak pénteki update-t
Szia,
a felvett szerverek törlését későbbre tervezik leprogramozni. A fűrészáru azért nem fa, mert nem ezt írták. A fordítók egyébként minden csip-csup szóból vitát kerítenek, ez a fa is ilyen volt. Mindig azt kérik, hogy a szövegírók magyarázzák meg, tegyék érthető kontextusba a szót. Nem tudom. Ha hű akarok lenni a szövegíróhoz akkor ő nem a konkrét fára gondolt, de már én is elgondolkoztam ezen, így mivel viszonylagos szabadság van nálunk "fa" lesz. A hold/nap felkel programozási hiba volt, kijavították már. A pénteki javításban már elvileg a közel kész magyarítás lesz benne. Nekem nagy segítség a magyar youtuberek videói, mivel nincs időm játszani, a hibákat pedig könnyebb kívülről észlelni, mint harc közben. A fiam játszik vele, de most inkább a Fifa, mivel a magyar foci most fontosabb. :-D
Fordításaim:
Üdv. Tudom nem épp magyarításhoz vág(ismét), de tanácsot szeretnék kérni. Töröltem privát Lan szerveremet az Appdata-ban lévő mentési mappából, DE valamiért mikor elindítom a játékot játékon belül még ott jelzi... Csináltam még 1 világot ugyanazzal a névvel hátha fixálja, de nem. Képet mellékelek. Valakinek van valami ötlete hogy mit tudnék tenni ez ügyben hogy eltűnjön onnan?
https://imgur.com/VD5y2VW
Illetve magyarításhoz kapcsolódóan is legyen akkor valami. Tisztelt Eye nem lehetne esetleg a Fűrészáru-t(Lumber, amit facsapkodásnál kapsz xD) átnevezni? Mondjuk Fa,Fahasáb,Fadarab,Fakéreg vagy bármilyen Fa dologra? Értem hogy legyünk egyediek, de nyilván te sem azt mondod fatelepen hogy venni szeretnél 10 mázsa fűrészárut, hanem azt hogy 10 mázsa fát. Kérlek ne vedd támadásnak, nem bántani szeretnélek ezzel, csak engem eléggé zavar. Vagy ha engedélyezed, én átírom magamnak az én magyarítás "példányomban" ezt/ezeket a sorokat.
Illetve 1 kis hiba jelentés is. Mikor nappal után jön a holdkelte az még angolul jelenig meg(the moon is rising). Ezt előbb vettem észre, ezért hamarosan azt is ellenőrzőm hogy ez a "hiba" napkelténél is jelen van-e. Vagy sajnos ez nem olyan tipusú szöveg amit fordítani lehetne és azért maradt angol?
Várjatok meg a pénteket, kijön a legújabb patch, amiben már számos hiba is javításra kerül.
Fordításaim:
Köszönöm.
A legtöbb játéknál, ha a Steames könyvtáradban (bal oldali listában) jobb egérgombbal rákattintasz a játékra és a Tulajdonságokat választod, akkor a megnyíló ablakban lesz egy BÉTÁK menüpont és ott lehet kiválasztani.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Béta verziót merre lehet találni?
Üdv. Valóban remek hír. Este ahogy hazaérek, le is tesztelem. :) Köszönet a közbenjárásért. Most is kivehetőek azért az ékezetes betük, de jó lenne ha normális is lenne. :)
Jó hír, a Steamben a béta lehetőséget választva már elérhető a magyar V Rising a javított betűkészlettel.
Fordításaim:
Szia. Értem és nagyon szépen köszönöm. Akkor csak kozmetika a 2 dlc. :) Talán majd később beruházok rá, de most van 3 másik akciót várok éppen. Illetve ezer köszönet a magyarításért+térképért is. :)
Szia, a két DLC nem tartalmaz külön küldiket, csak tárgyakat, skineket.
Fordításaim:
Üdv. Nem feltétlen magyarításhoz vágó kérdés, de a DLC-k ugye csak DLC-k? Mármint arra gondolom hogy csak extra relic,butor,skineket ad a 2 DLC. Illetve a játék szempontjából nem nélkülözhetetlenek? Mármint pl kell egyik DLC hogy valamelyik fő/mellék küldetést meg tudd csinálni, építeni,stb? Tehát azt akarom kinyögni hogy csak némi "kényelmi" extrát adnak csak a DLC-k? Mert Alapjáték van csak meg, de ha nem muszáj most nem költenék a 2 dlc-re még külön csak azért hogy "teljes" játékot kapjak, amennyiben a DLC mást is tartalmaznak mint pár extra tárgy,kinézet,relikvia,stb.
Sziasztok!
A betűtípust a fejlesztő oldja majd meg.
Itt az 1.0.2-es verzió, míg a srácok fel nem töltik az oldalra:
Fordításaim:
Esetleg még a betűtípust kellene magyarítani és teljes lenne, de már így is szuper. :)
Én is szeretném megköszönni neked a fordítást!
Köszönöm a 17 db levelet, amiben segítettetek az általam még fel nem fedezett varázslatok, hatások, effektek magyar szövegeinek javításában.
Itt az 1.0.1-es verzió:
Fordításaim:
Frissítés! Figyelmeztettek, hogy a RAR formátum helyett Zip-et használjak. A régit töröltem.
Fordításaim:
Sziasztok!
A fordítás elkészült, míg a fiúk nem töltik fel az oldalra addig innen leszedhető.
https://drive.google.com/file/d/1nODugYSjw-q_0inT22xIYCl1HfpIGOGR/view?usp=sharing
Fordításaim:
Köszönjük! :)
Kicsit ráfüggtünk. És hát magyarul minden jobb. :D
Fordításaim:
Szupi! :)