Fórum Közösség Xbox Series X

Magyrítás Xbox series X
hirdetés
Törölt felhasználó

Írta is a 30fpst ...

...igen pc-re biztos sokan azért vesznek 100+ ezres kártyákat hogy 30fps-el játszogassanak meg butítgatva.... de hát ő tudja.. :) Úgy persze hogy el lehet lenni akár 20 évig is egy vga-val..igaz a végén már 640*480 lowba de játszol legalább :)

2022. 06. 05. - 07:26
Mr. K

Nem akarlak meggyőzni, mivel nem lesz sem jobb, sem rosszabb a véleményedtől az én gépem teljesítménye, de; nagyon is sok játékot képes futtatni 4K-ban a GTX 1070! Értelmezd, amit írtam, pl. a Forza Horizon 5, vagy az AC Valhalla már nem fut 4K-ban, csak 3K-ban, de a The Witcher 3 simán fut 4K-ban, ahogy a GTA V is, vagy még sok más játék. Az a baj az olyanokkal, mint te, hogy keveset tudtok, de sokat képzeltek!

2022. 06. 04. - 20:03
Doom 4

1070-nel nem lehet 4K-ba játszani mivel nem arra tervezték.

2022. 06. 04. - 18:39
Mr. K

Enyhe túlzás, nekem GTX 1070 van a gépemben, oké, hogy a CPU, memória és a VGA is a végletekig tuningolva van már, de még most is 3-4K-ban játszok mindennel, magas/ultra részletességgel, igaz, 30fps mellett.

Ezt mondom úgy, hogy van konzol is itthon, az Xbox One X is beesik sokszor 30fps alá, ahogy a PS5 is! Anno PS4-en a The Witcher 3 a lápvidéken még a 24fps-t sem ütötte meg mindig. Drágák a VGA-k, de bőven kiszolgál annyi időt, mint egy konzol. Én most tervezek új PC-t, való igaz, hogy jóval többe kerül majd, mint egy konzol, de a játékárak miatt 5 év alatt visszahozza az árát (bundle csomagok okán főleg).

2022. 06. 04. - 08:24
Törölt felhasználó

Ez a ps-re éri meg elég durva kifejezés mivel akinek nincs vgaja az inkább vesz ps-t vagy series x-et hogy játszon mintsem egy szem VGA-t ami már csak magában drágább mint a konzol ami 8 évig kiszolgál közben valaki 3x cserél VGA-t....

2022. 06. 03. - 19:46
Doom 4

Kb nincs is értelme a magyarításnak mert nincs exlúzív címe a konzolnak, így teljesen baromság az egész. Már a ps se éri meg amiket ma hajnalba bejelentettek pc-re is eldobod az agyad.

2022. 06. 03. - 16:10
Mr. K

Persze, de ha visszagondolsz, akkor az FPS, vagy az MMO konzolon elképzelhetetlen volt, a billentyűzet és egér támogatása szintén, ahogy írtam, a modok támogatása szintén, de ha így tetszik, a nagy AAA exkluzívok PC-re való kiadása szintén (Xbox, PlayStation egyaránt). Lassan haladunk, de én simán el tudom képzelni, hogy a következő generációban már nyitottabb lesz az Xbox, majd talán követi a PS is.

2022. 06. 03. - 15:01
Evin
Vezető szerkesztő Senior fordító

Ebben az elképzelésben sajnos a soha is játszik, ami a korábbi generációkat figyelembe véve elég valószínű.

2022. 06. 02. - 22:42
Törölt felhasználó

Mert ahogy eddig se lehetett szerkeszteni a konzolos fájlokat eredetei gépeken ugy eztán se fogod , na vajon miért? Mert egyszerűbb lenne a gépet feltörni ha minden jöttment telepíhetne rá mindent. Semmi más gond nincs ezzel csak ez az egyetlen és legfontosabb.

Ne várj ilyet a gyökér konzolos cégektől amikor arra sé képekes hogy egy multiplatform címnél ami pc-n magyar feliratos és később mikor megjelenik konzolra tartalmazza ugyanazokat a nyelveket mint a pcs verzió. Moslék egy világ ez sajnos ilyen téren.. Ahelyett hogy ki lenne nyalva a játékosok segge hogy legalább kapnák az ajnározást mennyire game barát a dolog nem tűzzel vassal ellene vannak kb mindennek.

2022. 06. 02. - 20:49
Mr. K

Ezt azért ennyire határozottan nem jelenteném ki, mármint, hogy hasonló lehetőség nem lesz. A Microsoft az elmúlt időszakban nagyon teper, sok király dolgot hoztak össze, a modok is támogatottak pár játéknál, szóval... miért ne lehetne majd magyarításokat is telepíteni? Ok, nem mondom, hogy ma, vagy holnap, de talán egy hónap, év múlva már ez is adott lesz. Most nincs rá lehetőség, ez tény.

2022. 06. 02. - 19:57
Törölt felhasználó

Nincs és nem is lesz ilyen lehetőség később se. Törve se lesz mivel a One széria sem volt.

2022. 06. 02. - 19:44
hobbirocker

Sziasztok.

1 hónapja vásároltam egy xbox series x konzolt és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy esetleg van e lehetőség erre a konzolon a játékok magyorosítására? Elolvastam pár cikket, hogy az előző konzolon úgy működött , hogy a konzol Flash-elése után a Cd kép kimásolása és a magyrosítás hozzáadása, majd újra lemezre írása után működött a dolog. Viszont itt már a legtöbb játékot a GamePassból töltöm fel a konzolra. Esetleg létezik már megoldás erre a konzolra? Köszönöm mindenkinek, elöre is a válaszát.

2022. 06. 01. - 22:46