Törölt felhasználó
Deepl.-re állítom, akkor angol lesz a fordítás is, ez mitől lehet?
Próbáld weboldalaknál tesztelni, ha abban jó, akkor a játékkal van a a baj. Ez akkor lehet, ha túl kicsi a betű, vagy a szöveg háttere beleolvad a játékba, és nehezen felismerhető a szöveg.
Ha weboldalaknál sem jó teljesen, akkor más lehet a hiba. Esetleg még próbáld más játékkal is.
Illetve van még egy olyan hogyha a szöveg kijelölése után nem ugrik fel az ablak, akkor a tálcán az óra mellett ott van a progi, és jobb klikkel rá lehet menni a "Show translator" -ra ebben benne lesz a szöveg, akár tudsz javítani, megnézni a korábbi szövegeket, stb, néha ez is jól jön.
----
Illetve eszembe jutott egy másik progi is:
https://easyscreenocr.com/
Viszont ebben nincs deepl ( de azóta lehet már tettek bele), viszont 15 dolcsi, de van trial belőle. Lehet hogy jobban felismeri a szöveget. Esetleg ha nincs benne deepl, akkor le lehetne szedni a deepl alkalmazást, abba meg aránylag könnyen át lehet másolni az easyscreenocr-el kinyert szöveget.
--
És a deepl programnak is van egy új szövegfelismerő funkciója, ezt megtalálod a beállításaiban, ezzel is érdemes lenne egy próbát tenned.
Játékok közben még nem teszteltem ez utóbbi 2 progit, nem tudom milyenek...
Törölt felhasználó
Most a Professional Fishing-ről beszéltem, az már megjelent! Nem csak egy játékról van szó, mással sem jó! Fele szöveget nem fordítja!
Törölt felhasználó
Deepl.-re állítom, akkor angol lesz a fordítás is, google-re, akkor magyar! Viszont nem fordít mindig, sok szónál nem csinál semmit! Professional fishing-nél, ahol a damil, horog, csali, egyéb eszközöket lehet kiválasztani, ott semmit nem fordít! Sok olyan van, hogy egyszer fordít, egyszer nem!
Törölt felhasználó
A programot át lehet állítani magyarra?
Törölt felhasználó
Translation: Ott kell a magyart kiválasztani?
Törölt felhasználó
Igen, rossz fájlt töltöttem le, az volt a gond! Még megnézem a videót, azt majd írok, hogy mire jutottam!
Törölt felhasználó
Mindegy, videó nélkül nem állok neki, mert ha valamit rosszhelyre teszek, még tönkre vágok valamit!
Törölt felhasználó
Ez a videó semmit nem mutat, hogy játék alatt hogy fordít, meg nem is magyar! Nem is értem, hogy erről miért nincs fent youtube-on egy magyar videó sem! Ventilátort hogy kell összerakni, arról van 100!
Törölt felhasználó
Igen, most már látom, hogy még nem jelent meg, csak a steam jobb oldalt felül nem írta, hogy korai hozzáférésű játék! Megjelenés dátuma van csak odaírva, ami 2021.márc.4.! Én nem tudom törölni ezt a topic-ot, valaki törölje, köszi!
Törölt felhasználó
Jó lenne csinálni egy magyar videót hozzá, megmutatni hogy működik! Letöltöttem a programot, csak egy üres lap, ami nincs semmivel társítva!
Nem bonyolult, a settingben tudsz beállítani dolgokat, én régóta használom, és nem tudom mit állítottam át.
ctr+q val kijelölöm a területet, amit kiszed a progi és lefordít, deepl-re érdemes álllítani.. olyanhoz érdemes használni, amin nem folyamatosan megy a szöveg, de egyszerűbb kipróbálni, mint elmagyarázni..
illetve néha gond van a sortöréssel, erre ezt írták:
https://github.com/OneMoreGres/ScreenTranslator/issues/103
Törölt felhasználó
Szia! Ez hogy működik? Kell valamivel társítani?
Törölt felhasználó
Várható hozzá magyarítás?