Fórum Magyarítások Immortals Fenyx Rising

Az Immortals Fenyx Rising magyarítása és minden, ami a játékkal kapcsolatos
hirdetés

Kösz a helyzetjelentést. . Bár én már végigjátszottam, de azért az anyanyelvemen más lesz. Kitartást a munkához és köszönöm hogy nekiáltál.

Dragon's Dogma Dark Arisen -t is nagyon várom már.

2022. 07. 16. - 22:27
Senior fordító

Sziasztok! Mivel eljutottam az 5%-ig, így már a saját oldalunkon is (HUNosítók Team) kitettem, mostantól ott is figyelemmel követhetitek a haladást.

2022. 07. 16. - 13:05
Törölt felhasználó

Nagyon nagy szeretettel várom a dragons dogma fordítását meg ezt a fordítást is. Ki tartást kívánok a fordításhoz :)

2022. 07. 04. - 13:01
Senior fordító

:-)

A DAI-hoz viszonyítva minden kevesebb, még a DDDA is. XD

Az IFR meg egyenesen gyerekjáték. Szinte a szó szoros értelmében. Egy csomót nevetgélek a fordítás közben, pedig még csak a felületi elemeket, az irányítást, a tárgy- és képességleírásokat fordítom. :-) Lehet rengeteget játszani a szavakkal, és ez is nagyon tetszik benne.

Igazából mivel itt a tényleges fordítandó rész ismétlődik a női/férfi karakterek miatt, és a DLC-kben is minimális eltérés van az alapjátékhoz képest a UI és a képességek szempontjából, ez elég haladós munka lesz, úgy érzem.

2022. 07. 04. - 07:52

Nagyon örülök, mert biztosan egy minőségi fordítást kapunk de ami szintén fontos, hogy be is fogod fejezni. A Dragons Dogma nem nagyon érdekel de ezzel szemezek egy ideje, viszont így megvárom a magyarításodat.

Ardea, te vagy a kihalófélben levő magyarítók egyik utolsó nagy amazonja :)

Szövegmennyiség mennyi mondjuk a DA:I-hez viszonyítva? könnyen haladsz a fordítással - technikailag - ?

2022. 07. 04. - 01:02
Törölt felhasználó

Egy újabb remek hír. Köszönjük!

2022. 06. 29. - 23:17
Senior fordító

Sziasztok! Elkezdtem fordítani az Immortals Fenyx Rising játékot. :-) Egyelőre kb. 2%-nál tartok, de szépen haladgatok vele - felváltva a DDDA teszteléssel. :-)

FEARka segített a szöveg kinyerésében, visszarakásában - ezt már most nagyon köszönöm neki!

Ha már sikerül érdemi haladást elérnem, készítek majd pár shotot a játékból.

2022. 06. 29. - 17:26