Köszönöm, hogy válaszoltál és időt fordítasz a játékra :)
Szia!
Igen, folyamatosan dolgozok rajta. Az idő valójában nem a sok szöveg miatt megy el, hanem azért, mert ebben a játékban minden kapcsolódik mindenhez, ezért előfordul hogy több dialógussal kell egyszerre foglalkoznom - mivel egyik párbeszéd utal egy jövendőbeli-, vagy múltbéli párbeszédre - a könyvekről és újságcikkekről nem is beszélve. :|
Szia!
Folytatod még az Arcanum fordítását? Tudom, hogy rengeteg szöveg van benne, de pont ezért lenne jó magyarul. szívesen segítenék, de megnéztem egy videót egy fordítás menetéről, elég kínai volt :(
Köszi a választ :)
Szia
Én ugyan új vagyok itt, nem neveztettem el magam fordítónak
Én is nekiálltam az Arcanum fordításának, viszont én nem a Steam/GOG vagy Lemezes eredeti kiadáson dolgozok, hanem az un. Arcanum Multiverse Edition-on, amit egy Orosz csapat javítgat már kb 2 éve. Tervezem hogy a már készülődő magyarításomat (kb 20% de lehet sokat mondok) feltöltöm ide, viszont ez a magyarosítás KIZÁRÓLAG a fent említett verzióval fog működni mivel más a fájlelrendezés, máshol vannak a szövegeket tartalmazó fájlok és az orosz srácok is folyamatosan adnak ki hozzá javításokat.
Steam-en a játék oldalán megtalálható az Arcanum Multiverse letöltési linkje torrent RSS illetve Google Drive link formájában.
Én is szurkolok! Szeretném magyarul végig játszani.
Sok sikert hozzá, én várom a magyarítást..
Sziasztok!
3 éve elkezdtem a Wasteland 2-t magyarítani, mert bár igény lett volna rá, még addig nem állt neki senki. Pedig megérdemelte. A mű - többek segítségével - elkészült .
Nemrég elővettem és leporoltam az Arcanumot. Mágia és steampunk világ... számomra kedves felállás. Viszont szintén nincs hozzá magyarítás. Hosszabb utánajárást követően kiderült, hogy miért nem állt neki senki... amit eddig találtam, az karcolja a 8 millió karaktert. Ez a Wasteland 2 szövegének körülbelül a duplája.
Elkezdtem néhány sort lefordítani és működik az elgondolás. Már csak idő kérdése, főleg, hogy másik (3) folyamatban lévő (nem kicsi) fordítás elsőbbséget élvez.
Ha valaki csatlakozna a jövőben, vagy elkezdené, keressen bizalommal.
A többieknek kitartás... már csak idő kérdése! De amit elkezdek, azt igyekszem befejezni.
Csak az első egymillió karaktert ne kérdezzék!
Hát szerintem ők inkább újabb játékokat fordítanak de ki tudja. :)
Hu, hat ennek en is orulnek. Talan a Morrohun csapata elvallalna, ha befejezik a Divinity 2 forditasat. De akar elvallalja valaki, akar nem, ennek a forditasa is lenne min. 2 ev.
Csatlakozok az előttem szólóhoz, jó lenne, ha valaki lefordítaná!
Üdv. Tudom régi ez a játék és tudom, hogy rengeteg fordítani való lenne vele a sok szöveg miatt, de esetleg valaki(k) nem tervezik a magyarosítását? Mégiscsak egy rejtett gyöngyszem az RPG-k között! :) Szinte már klasszikus, ha nem az már most is. A válaszokat előre is köszönöm.