Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy tervezi e valaki lefordítani a játékot?
Sziasztok. Elnézést kérek mindenkitől, aki várta a magyarítást a Victoria 3-hoz.
Elsőnek is a fordítás elég jól haladt úgy kb. a negyede meg is volt, csak muszáj volt újra telepítenem a Windowst. Elég amatőr hiba, de nem volt biztonsági mentésem.
Pár hete elkezdtem egy Google Translates magyarítás fordítani, de elég sok hiba van benne, de cserébe az egész játék magyar pár dolgot leszámítva. Folyamatosan javítgatom és nézegetem, de a legjobb az lenne, hogy ha le is tudnák az emberek tesztelni, mert elég nagy játékról beszélünk ugye.
Úgyhogy az lenne a kérésem felétek, hogy ha van időtök kérlek titeket a Discord alkalmazáson belül, vagy E-mailen is megtalálhattok engem jelöljetek be,s ha találtok hibákat akkor kérlek küldjétek el. Hozzáteszem sok magyartalan szó van a játékban, úgyhogy szépen, de lassan folynak a munkálatok. Segítséget szintén elfogadok.
E-mail: [email protected]
Discord: blackburna
Köszönöm mindenkitől és elnézést a kellemetlen és amatőr hibáért.
UI: Ha bármi probléma van ezzel akkor kérlek szóljatok, gondolok rátok játékosokra, moderátorokra és az adminokra is egyaránt.
Igen nagyon szeretnénk már az 1.2 -z egy jó kis magyarosítást! Előre is nagyon szépen köszönjük!
Helló, van valami fejlemény?
Helló. Discordon, ha bejelölsz tudunk egyeztetni.
XDDD Google-ról szó se volt. Lényegtelen végülis, csak azt akartam írni, hogy pár dolog már kész és ha Blackburn-nel tudunk egyeztetni akkor gyorsabban fogunk haladni. Ma megcsináltam a parties_l_ nevű Pártokat tartalmazó doksit. Amivel azért lehet szívni mert sok esetben eltérne a fordítás a magyarországon használt vagy jól csengő nevektől. Pl. Össz-Orosz Fasiszta Párt vagy a Népinémet Mozgalom.
SÉn se értem, hogy mi volt a baj, lehet, hogy a google fordítás miatt törölték?
Az igen, látom megy a cenzúra. Sok értelme van a fórumnak így, hogy kitörlitek a beszélgetéseket... Még ha lett volna benne valami ami gáz lett volna, de semmi. Tudom ezt is ki fogjátok törölni. De ez nagyon gyerekes felfogás...
Helló. Lehet segíteni, s nagyon is megköszönném. Esetleg, ha lenne rá időd akkor discordon megbeszélhetjük a továbbiakat.
Itt megtalálsz: Blackburn#0638
hello szia, valamien formábam, nem tudhatnék segiteni neked a forditásban hogy hamarabb el készülhesen majd?
Helló. Sajnos elég lassan halad a munka mivel egyedül is csinálom mellette sok szöveg is van benne kb kétszer annyi mint a 2-ben. Nem nagyon tudok jelenleg dátumot mondani, de haladok - haladok de lassan :D
Üdv,
Lehet tudni mikorra várhatjuk a forditást? Hatalmas segítség lenne.. :)
Választ előre is köszönöm.
Köszönöm szépen a választ és azt is hogy elvállaltad!
Üdv!
Esetleg tervezi valaki ennek a játéknak a magyarítását? Szerintem jó páran nagyon hálásak lennénk érte, könnyebben meg lehetne tanulni-érteni a játékban lévő eléggé komplex rendszereket.