Én épp 3 napja kezdtem bele újra, még 1 db achi van amit ki kell oldani, de eddig nálam hibátlanul teljesít. Eredeti Steam, deluxe, mod nincs, csak a fordítás.
Helló!
A hiba gyakorisága nálam csökkent, korábbi 2,3 változatát telepítettem a magyarításnak. A játék 2-3 óra játékidő után random dob csak ki. Ha valakinek segít érdemes kipróbálni a cserét. A játékhoz a mód alkalmazás nincs letöltve!!! Alapjáték digitál deluxe eredeti steam változat!!!Remélem másnak is segít.Kizárólag csak tipp a játszhatósághoz.
Ha van rá lehetőség tegyétek elérhetővé a korábbi magyarítások letöltési linkjét,a végső megoldásig. Sziasztok!
Sajnos ez van. Amióta bejött a hivatalos moddolhatóság a játékba, azóta minden nem hivatalossal szarakodik a játék. Nem kapott javítást a játék. Discordon is jelezték már, de egyelőre nincs rá egyértlemű megoldás. Van akinek kiírja a hibát, majd pár indítás után újra működött. Folyamatosan próbálkozz vele, aztán egyszer csak elindul. Esetleg töröld a fordítást a telepített alkalmazásokból, végezz fejlellenőrzést steamen, indítsd el a játékot angolul, aztán próbáld meg újra felrakni a fordítást. A modding discordon se írt még rá senki pontos megoldást. Ha olyan kedve van a játéknak hagyj játszani, máskor meg nem.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Az enyém steam digital deluxe verzió, nem epic. Ha az enyémre jött a reakció. Kétszer is próbáltam, mindkétszer elcseszte a játékor ami utána nem indult.
Törölt felhasználó
Biztos, hogy nem. A legutobbi hotfix december 3án volt. Azóta nem kapott frisssítést
Sziasztok! Nekem steamen van meg a játék már 77 órát játszottam a magyarosítással együtt. vele.
Tegnap szerintem frissitették a játékot sajnos mert kidob 1 perc után. Előre is köszönöm ha ránéztek.
Epicen volt ingyen.
Sziasztok!
Sajnos az eredeti steam játék nálam is unofficial mod hibával nem indul a magyarítás trlrpítése után. Erre lett aztán megoldás?
köszi!
Hali!
Csinálj egy játékfájlok ellenőrzését a steam-en belül, de hamarosan felkerül egy frissítés is a fordításhoz, csak várunk feltöltésre a portál vezetőségének részéről. Addig is ellenőriztesd a fájlokat, majd ma vagy holnap ha felkerül a friss fájl, azzal mennie kell.
De ha discordon megkeresel, elküldöm szívesen.
Sziasztok!
Nem tudom egyedi gond-e, de nálam a játék sajnos nem indul/indult el a mai nap során (korábban nem volt gond). Unofficial mod gondra hivatkozva kilép a játék (nincs más mod telepítve, csak a magyarítás). Másnél is jelentkezik ilyen hiba? /Eredeti Steam-es verzió/
Frissítve!
Ma vagy holnap jön általunk a frissítés.
Sziasztok.
Ma jött egy nagyobb frissítés és bekerült a mod támogatás.
Tervezitek frissíteni a magyarítást?
Sajnos az új frissítéstől a mod menü nem igazán érthető,a szövegek és az ikonok is félrementek.
Sziasztok
Azt szeretném megtudni hogy a Hogwarts legacy magyarosítását csak emulátoron lehet használni vagy switch konzolon is lehet telepíteni? Soha nem telepítettem meg magyarítást konzolra szóval nem tudom hogy működik ez a dolog. Előre is köszönöm a segítséget.
Törölt felhasználó
https://insider-gaming.com/exclusive-hogwarts-legacy-definitive-edition/
Torold a magyaritast, Epicben ellenorizd a jatek file epseget, ha kesz, inditsd ujra a gepet. Telepitsd a magyaritast, de te tallozd be a jatek fomappajat, ergo a telepito a HL mappara mutasson, almappa nem kell.
Epic: 1126182 (eredeti) Telepítési mappába (pl.: c:\games\HogwartsLegacy\ ) A dialógusok magyarok, de semmi más. :S
Milyen verzioval probalod hasznalni, vagy mikepp, hova telepited?
Nem segített az újra telepítés (újra letöltés...), sajnos csak a dialógusok lettek magyarok, a menük, leírások, feladatok mind angol...
Akkor újra telepítem, lehet csak valami hiba. Köszi az infót! :)
Szia! Nálam minden magyar felirattal jelenik meg.
Sziasztok!
Teljes menü, és a feladat leírások kb.: mikorra várható? (1-2 hónap?) Addig még jegelem a játékot egy kicsit. Köszönöm az eddigi munkátokat is! :)
Igen erről ide már kevés nagyon a 4 giga vramos kártyák. 1650-nel is csakis lowon préselhető ki valami de úgy meg nagyon ronda.