Na na! Nem így volt, ne is próbáld meg kiforgatni a szavaimat. Nem a tavaszi frissítésről beszélek. Novemberben abbamaradtunk, hogy küldöd a hibákat. Természetesen, azóta is küldöd. Odaadtam neked tesztelésre, erre még a fáradtságot sem vetted, hogy visszaküldjél bármit is, aztán szépen angolosan távoztál. Ráadásul még te vagy felháborodva?
Az álmok üzenetek a mélyből.
Kedves istvanszabo890629!
Ide válaszolok, mert nem akarom a Baldur's Gate 3 topikot ezzel tovább zülleszteni.
Igen, én voltam az, aki kérte a Blade of Darkness fordításának az új verzióhoz való igazítását, bár nem emlékszem, hogy sírt volna a szám (vissza lehet nézni), vagy esetleg siettettelek volna.
Abba igazad van, hogy írhattam volna neked, hogy a munkád sajnos nem igazán működik, de mivel a fejlesztők válaszoltak nekem a Steam-en, hogy egy nagyobb frissítés fog érkezni a játékhoz idén valamikor (megjegyzem márciusban meg is jelent), és ez teljesen felboríthatja a munkádat, így ezt nem tettem. Bocsánatot kérek azért, hogy nem akartalak zavarni.
Sajnos idén még nem volt időm elővenni ezt a játékot, hogy milyen állapotban van, mivel kevés szabad időm van, de most már tudom, hogy ne is jelezzem. Tavaly a fordításod nélkül is voltak vele problémák egyébként! Több gépen is ellenőriztem, majd feladtam.
A hangnemre most inkább nem írok semmit, mert elhiszem, hogy ez a téma érzékenyen érinti az ittenieket. Én azért szerintem eléggé megválogattam a szavaimat a másik topikban, hogy az nem legyen sértő, mert nem annak szántam, csak észrevételnek. Leírtam a véleményem, de nem veszekedtem senkivel.
Már nekiálltam megcsinálni egy vadiúj verziót, mert ez nem működik rendesen, több minden hiányzik belőle.
https://magyaritasok.hu/forums/topics/460/blade-of-darkness
Helló! Nekem nincs meg a játék, de ha Discordon megkeresel, és pár dologban segítesz, akkor ránézhetek.
Sziasztok!
Nem lehetnem valahogy a régi verzió fordítását kompatibilissá tenni az újrakiadással?
Előre is köszönöm a segítséget.