Fórum Magyarítások Sniper Ghost Warrior Contracts 2

hirdetés
Senior fordító

Nincs semmi gond, ha valami van csak írjál nekünk, de a Discord szervert jobban preferáljuk, mert általában ott könnyebb a kommunikáció.

Az álmok üzenetek a mélyből.

2022. 12. 26. - 19:14

Bocs, bocs !!! ... természetesen nem a "Sniper Ghost Warrior 2"-ről, hanem "Sniper Ghost Warrior CONTRACTS 2"-ről van szó. (az előbbi egyébként cirill betűs verzióval is szuperül fut). Van 12 sniper-es game-m, és keverem ...egyébként köszi a privát segítséged.

Megoldódott. Valóban egyfajta érdekes védelmi hiba. Egy "szűz" laptoppal letöltöttem a "CONTRACT 2"-őt és pendrive-al átvittem az asztali gépre : a máshol leöltött fájl ott simán fut. Vagyis nem az asztali gép általános védelme tiltja le a magyarítást, hanem "csak" a letöltését tiltja valamiyen védelem. Ilyennel még nem találkoztam. Mindenkinek köszi a segítséget!

2022. 12. 26. - 09:27
Senior fordító

Gyere fel Discordra és keresd meg Zotyát, mivel ő csinálta a fordítást a Ghost Warrior 3-hoz és a Contracts 1-2-höz. Arról volt szó, hogy neked a Sniper Ghost Warrior "CONTRACTS 2" kell a fordítás.

Az álmok üzenetek a mélyből.

2022. 12. 25. - 23:45
Vezető szerkesztő

Én gond nélkül letöltöttem firefox és chrome böngészővel is.

Nem tudom mi lehet a problémád, amiket leírtál kicsit keszekusza, de egyes szavaid egyfajta védelmi mechanizmusra utal, ami eltávolítja a fájlt.

Pontosan milyen védelmek vannak használatban?

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2022. 12. 25. - 23:37

Sziasztok! A Sniper Ghost Warrior2 magyarítását nem tudom letölteni. Próbáltam : Chrome, Edge, Brave böngészővel, letöltést felszabadítottam, vírusvédelmet kikapcsoltam, de mindig ezt irja ki : NINCS ENGEDÉLYED. Ha 20-ból egyszer véletlenül letöltődik és elindítom, akkor azonnal eltűnik - de érdekes, hogy nincs sehol, nincs a karanténban, nincs a lomtárban. Írtam a fordítónak, de visszajött a levél azzal, hogy nincs olyan email cím. Ha valakinek sikerült, megoszthatná a módszerét .... köszi.

2022. 12. 25. - 22:48