Fórum Magyarítások Project CARS 2

Magyarítás
hirdetés
Moderátor
Senior fordító

Teljesen érthető, ha valaki szeretné, hogy egy autós játék menüje, tech leírásai stb. magyarul legyenek. Bármilyen játéknál előny a magyar felület, ha van, aki elkészíti.

Nem tudunk róla, hogy bárki foglalkozna a fordításával.

2023. 02. 27. - 10:29

Aki autós játékkal játszik annak azért illik tudni, hogy left, right, brake stb.

Kb semmit se ad hozzá a játékélményhez, ha ezek magyarul vannak.

2023. 02. 26. - 22:37

Én csak annyit fűznék ehhez, hogy pl. a Project Cars 3-ban, az angol mellett minek van még 12 nyelv hivatalosan... Persze szerintem is lehet nyomni simán angolul, de a kiadó még is úgy gondolta, hogy kell bele összesen 13 nyelv. Illetve aki semmit nem ért angolul, annak ez olyan, mintha az angolul tudók lengyel nyelven játszanának bármilyen játékot. Rontana a játékélményeden? Na ugye :-)

2023. 02. 26. - 20:11

Az F1-ben van sztory mód, nem is kevés szöveggel. A többi fordítás meg kb amit lentebb írtam.

Amúgy te mit nem értesz a PC2-ben, hogy mindenképp magyarul akarod játszani?

2023. 02. 26. - 19:22

F1 összes része fordítva lett, amik fordíthatók! Abban milyen történet van? GTR 2 – FIA GT Racing Game, Race 07, FlatOut , Assetto Corsa, Colin McRae, DiRT 3, Dirt: Showdown, ezekben milyen történet van? Forza Horizon magyarul jelent meg, hála!

2023. 02. 26. - 18:16

Ott ahol van történet is, pl Forza Horizon, NFS van értelme a fordításnak, de ennél pl mit akarsz magyarul látni? Gázt, jobb kanyar stb?

2023. 02. 26. - 17:10

Én magyar vagyok, ha ezt te nem érted, akkor te nem az vagy, ezek szerint!!! Magyarul teljesen más a játékélmény, sokkal átláthatóbb az egész, aki ezt nem érti, arról én, nem tehetek!!! Ilyen kérdésekre, többet nem válaszolok!!! Régebben minden népszerűbb autós játékot fordítottak, nem értem miért lett divat, hogy már autós játékot nem fordítanak!? Régi dos-os, vagy retro játékokat is fordítanak, amikben tényleg pár angol szó van csak, akkor most én is kérdezzem meg, azokat, minek lefordítani?!

2023. 02. 26. - 16:06
Törölt felhasználó

Autós játékba most nem azért de mit akarsz hogy magyar legyen?

2023. 02. 26. - 15:39

Azt gondolom, hogy a széria legjobb része, megérdemelné a magyarítást! Valaki esetleg, nem gondolkozik rajta?

2023. 02. 26. - 13:09