Sziasztok. Érdeklődnék hogy senki nem tervezi fordítani? Ennyire rossz lenne ez a jaték? Előre is köszönöm a válaszokat.
Törölt felhasználó
Szerintem csak annyira tesztelik ezeket a gépi fordításokat hogy be indítják a megadott jàtékot menűre rà néznek ott van egy magyar fel irat. Új jàték. Kész a fordítàs mehet fel az oldalra.
Persze, teljesen életszerű, hogy csak úgy felrakják a fordítást, de meg sem nézik, hogy elindul-e vagy működik-e egyáltalán. Olyat el tudok képzelni, hogy más verzióhoz raktad fel, de azokkal amiket az előírásnak megfelelően raktam fel, soha nem volt probléma.
"Minősíthetetlen, fordításként fémjelzett anyagokat ide kérlek ne linkelj. Köszönjük."
Teljesen egyetétrtek, 3 alkalommal megpróbáltam ilyen gépi szart használni, ebből 2 alkalommal el sem indúlt a játék, egy alkalommal meg ki kellet szednem mert néhány küldetésnél kilépett, vagy teljesíthettlen volt az igénytelen fordítás miatt.
"Lényegében egyik játék se lesz sose lefordítva,", minek vagy akkor te egyáltalán ide be regisztrálva? Szerintem boldogulnánk az ilyen megjegyzéseid nélkül is.
🦑 🦐 🦞 🦀 🐡 🐠 🐟 🐬 🐳 🐋 🦈
találkoztam már én is sok használhatatlan gépi magyarítással, de az utobbi időben azért már fejlődnek.
Ott van pl a horizon zero down gépi magyarítása. Szerintem elégé használható lett, de több hiba jött fel ott, mint a forspoken magyarításában.
Lényegében egyik játék se lesz sose lefordítva, így marad a gépi ;)
Törölt felhasználó
Hàt a legtöbb gépi fordítás nagyon rossz én próbáltam egyet ami egy deepl fordítás volt le kellett törölni mert össze vissza értelmetlen mondatokat fordított.
Ezt a magyarítás kipróbáltam és elégé jó. Nem jellemző rá a gépi magyarítások minősége, sőt a fordításban alig találni hibát. Lassan olyan lesz a gépi magyarítás, mintha élő ember csinálta volna.
Addig is létezik automatikus (gépi) magyarítás. Steam verzióval (is) működik.
Moderálta: Evin (2023. 08. 17. - 21:01)
Köszönöm a választ !
Már nem csak megvenni lehet ;)
MP felé senki nem jelezt, hogy tervbe vette volna.
Tekintve, hogy milyen áron adják a játékot (és milyen minőségben jelent meg), elég kicsi az esély rá. Nem hiszem, hogy bármelyik fordító megvenné magának teljes áron csak azért, hogy lefordítsa.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Sziasztok.
Kíváncsian érdeklődöm, mert sajnos nem találtam sehol infót róla,hogy a Forspoken játék fordítható-e, van aki elkezdte,csak még nincs hír róla ?
Abszolute nem találtam róla semmit, engem nagyon megfogott a jaték, így ha valaki rendelkezik bármilyen kis hír morzsával, előre is köszönöm ha megosztja velem .