A játék magyarításáról
hirdetés

Elképzelhető. Ha beéred a kompromisszumos megoldást, gépi fordítást már csináltak hozzá. (De az olyan is..)

2024. 11. 24. - 23:08

több mint egy éve nem volt hozzászólás itt, tehát ennek annyi? mármint nem lesz starfield magyarítás?

2024. 11. 24. - 13:23
Moderátor
Senior fordító

A MorroHun alapjában véve nem a Bethesda játékok fordítását tűzte ki célul, hanem inkább a The Elder Scrolls sorozatét. Ebből kiesett az Elder Scrolls Online, aminek sok oka volt, főleg a játék online jellege. Amennyire tudom, a csapat most szunnyad, talán az Elder Scrolls 6 megjelenésére várnak. Közben azért becsúszott egy Pillars of Eternity és egy Divinity: Original Sin 2, de jelenleg nincs projektvezető. Ha lesz, akkor talán belevágnak valami másba a TES6 megjelenése előtt.

2023. 09. 16. - 11:16

Nem értem miért megy a farokméregetés, már elsején is mindenki számára elérhető volt a játék, mert már "délután" lehetett a tört verziót (Dune), ééés a fordító eszközök is elérhetőek gyakorlatilag másodikától... Ezért "mertem" megkérdezni, hogy nekiáll-e valaki, mert adatlapot nem láttam az oldalon. Mellesleg a 6.-i megjelenésig én a tört verziót használtam, majd 10.-én fizetésnapon, meg is vettem. Fordítást még mindig szeretettel várom/várjuk. :)

"Az apokalipszis lovasai húzzák négyfelé élettelen torzóját ki értetlenkedik a fórumon..." (Jelenések könyve 9:1)

2023. 09. 16. - 08:10

Én nem vagyok abban annyira biztos, hogy a MorroHun csapata fogja elkészíteni; lásd, a Skyrim esetében is van két magyarítás, nem mellesleg a második, ami a Nexuson érhető el, szerintem jobb, még ha nem is annyira populáris, valamint a Fallout 4-gyel sem a MorroHun csapata foglalkozott.

A szöveges rész kinyerése könnyedén megy, már néztem én is, a visszahelyezéssel sincs gond, szóval a tool adott, csak már elhivatottság kell hozzá, hogy valaki elkészítse! :)

2023. 09. 16. - 08:07

Oh, köszi, most már értem! :D Komolyabbra fordítva a szót, amióta a GamePass létezik, nagyon kevés címet veszek, mert szinte minden elérhető az előfizetésben, főleg mióta az EA Play is bekerült az előfizetésbe. A gyűjtői kiadások meg, nos, öreg vagyok én már ahhoz, hogy megveszek egy CE csomagot, csak hogy tudjam és elmondhassam, birtoklom ezt a kiadást. :)

2023. 09. 16. - 08:03

On Topic: feltételezem a fordításnak a Morrohun-os SZENT ŐRÜLTEK ugranak majd neki, de az valszeg nem ma lesz.

... szóval addigis, elkezdtem játszani az eredeti angolt, és kellemesen csalódtam: eddig (kb10 óra) kifejezetten jó az eredeti szöveg (nem túlírt, nem banális, enyhén szarkasztikus). Bethesda-játéktól ez kifejezetten nagy teljesítmény ;)

Ha valaki legalább középszinten érti az angolt, érdemes belevágnia.

(najó, ez egy magyarítás portálon olyan volt, mint metálkubban népszerűsíteni a diszkót, de azért értitek...)

2023. 09. 15. - 13:21
Törölt felhasználó

"mert az emberunk finoman lecsovezett, habar... higy ezt honnan vette?"

O hát nem tudod? Ha nem veszed a létező legdrágábban a játékot ráadásul még ésszel is vásárolsz költekezel = csöves vagy...vagy rosszabb is. Én már csak tudom :)

2023. 09. 15. - 06:40

Semmi gond. Indulat reszemrol nincs, csak sajnalom, hogy valaki nincs tisztaban a valos dolgokkal, s megis tenykent allitja azt. A GP elofizetest pedig csak azert hoztam fel, mert az emberunk finoman lecsovezett, habar... higy ezt honnan vette? Na, mindegy! A magyar nyelv nem valo mindenkinek...

2023. 09. 12. - 17:57

Töbszöri visszaolvasást követően látom,hogy rossz embernek címeztem az előző hszt.

Úgy,hogy elnézést kérek!De már annyira indulatosan,"hadarva" kommenteltek hogy nehéz kibogozni ki-mit-kinek akar közölni.

2023. 09. 12. - 12:48

Tisztelt Mr. K!

Aki megvette a Starfield Premium edition változatát az Szeptember 1-el kezdhette a játékot.

Azért mert te 3 éve elő vagy fizetve (gondolom gamepass) attól még a játék nem fog neked elindulni.

2023. 09. 12. - 12:33

Harom evre elo vagyok fizetve, de irdd csak a butasagaidat... Szeptember 1-gyel azt irta ki, tul koran jottel, mint most, a Forza Premium kiadassal, mely szinten 5 nappal korabban jatszhato ezen verzio birtokosai szamara. Olvass inkabb, Sherlock, a release date itt egyertelmuen le van irva, habar... neked meg lehet, igy sem lesz ertheto: https://www.vg247.com/starfield-release-time

Elengedem a temat, mert latom, a nap meg nem kelt fel nalad!

2023. 09. 12. - 12:22
Törölt felhasználó

Valamit csúnyán benéztél.

Ő is azt írta hogy elsejétől tudta játszani az aki a PREMIUMOT megvette (vagy a teljes game-et vagy csak az update-et)

Nem mellesleg ezer ft az 1 ropi (szelngben) és nem 3000 ropi mert az már 3 millió ft...

Kurva nagy dolgokat akartál mondani de előbb el kéne olvasni a másik mit írt

2023. 09. 12. - 12:15

Az hogy neked nem volt 3000 ropid egy előfizetésre attól még szep1-el lehetett játszani a teljes játékkal. Csomagolás más néven jött ki 6-án. Látszik mennyire át lehet verni a népet a hülyeséggel.

2023. 09. 12. - 12:00

Nálad van a zavar; a Premium Editiontől felfelé vált 5 nappal korábban elérhetővé, azaz szeptember 1-gyel már játszható volt ezen játékosok számára, szeptember 6-tól pedig mindenki számára elérhetővé vált. Köze nincs a korai hozzáfárásnek ahhoz, hogy most milyen terjesztéssel jelent meg!

2023. 09. 11. - 09:38

Milyen normál játék?Szeptember 1 megjelent a játék. 6-án a fizikai játék. Ne kavarjatok baromságot már.

2023. 09. 11. - 08:52

Nem mindenkinek, a normál játék holnap jelenik meg.

2023. 09. 05. - 21:29

Csak segítek neked. Ahogy írták is Szeptember 1-el tolható a game.

2023. 09. 05. - 10:45
Moderátor
Senior fordító

Még senki sem jelentette be, nem tudunk róla, hogy bárki elkezdte volna.

2023. 09. 05. - 08:51

Miért is?

A digital premium edition meg a constellation edition verziók pre-order kiadása szeptember 1-től hivatalosan játszhatók.

2023. 09. 05. - 00:07

Tervezi valaki, hogy lefordítja? 09.06.-án megjelenik "hivatalosan", kalózverzió már elseje óta elérhető több platformon is... (ez szerintem azért kínos a kiadóra nézve)

2023. 09. 04. - 21:55