Köszi a segítséget. ez van akkor. :-)
Először egy kis referencia, viszonyítási alap, hogy mekkora szövegmennyiségek is tudnak lenni egy-egy játékban.
A magyar kiadási Harry Potterek:
01 - Bölcsek köve - 286 oldal + 1 oldal tartalom
02 - Titkok kamrája - 316 oldal + 1 oldal tartalom
03 - Az Azkabani fogoly - 398 oldal + 1 oldal tartalom
04 - Tűz serlege - 675 oldal + 2 oldal tartalom
Ugyanezen kötetek angol nyelvű változatai (hiszen fordításokhoz mérjük, így a "nyers" szövegmennyiség a mérvadó) összesen, azaz a 4 kötet:
Szó: 476.854
Sor: 41.831
Karakter: 2.720.048
~~~~~~~~~~~~~ || ~~~~~~~~~~~~~
Jöjjön az Injustice 2 szövegmennyisége!
https://store.steampowered.com/app/627270/Injustice_2/
Szó: 325.006
Sor: 54.152
Karakter: 2.642.271
~~~~~~~~~~~~
Jól érzékelhető, szerintem, hogy mekkora munkáról beszélünk 1-1 hasonló (vagy e konkrét) projekt esetében - 4 teljes könyvnyi (1675 tördelt oldalnyi) szöveg!
Az itteni kézzel fordítók nem a WRZ közösségnek fordítanak.
Az Injustice 2 csak úgy fordítható, ha el van vágva a játék a nettől - offline, no STEAM -, ebből adódóan nem fordítható sem a legutóbbi stabil verzióra (ami a STEAM-en van), nem ellenőrizhető az achievementek kioldhatósága, és az online, player vs. player party működése.
Gondolom, így érthető, hogy senki sem rohan lefordítani a nagyon nem kevés szöveggel rendelkező játékot.
(Ha nagyon érdekel, akkor legközelebb pontos sor, szó és karakterszámokkal is tudok szolgálni a játék szövegmennyiségét illetően)
Köszönöm válaszod.
Maga a single player rész érdekelne csak. Kétlem hogy sokan esetleg a multi lehetőség miatt játszanák.
Törölt felhasználó
Akkor gta 5 féle mod aktivátor kéne hozzá ami auz meg oldja hogy ha be van kapcsolva a fordítás akkor nem lehet online modra fel menni. Sajnos pedig a gta online heisteket is jobban élvezném magyarul :)
Azt hittem, hogy a kép önmagáért beszél, és ezért megnyugtató, de akkor:
Törölt felhasználó
A fordítás mint láthatod a képen lehetséges az hogy valaki el kezdete vagy sem az még rejtély nincs kint az oldalon de az még nem az jelenti hogy nem is készül lehet hogy valaki csinálja csak nem publikálja ki az oldalra.
Akkor van vagy nincs, lehet vagy nem ? ? :-)
Egyszer nagyon szeretnék is magyar nyelven játszani velük, szerintem hiánypótló lenne. :-)
Hello. ehez a 2 játékhoz lehetséges lenne magyarítást csinálni?