Köszi a gyors választ!
Nézem,szedem!
A patch október 16. jelent meg, a fordítás október 18. frissítve lett (ez látható is a főoldalon a legújabb letöltéseknél az üzenet írásakor).
Javaslom, töltsd le az új változatot és telepítsd ha neked még a régebbi van telepítve!
Kövesd figyelemmel a Legújabb letöltések hírfolyamot az oldalon, vagy kövesd a Portál discord szerverén a #letöltések csatornát, így nem maradsz le az ilyen hírekről.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Üdv!
Ez jött ki a múlt héten :Black Myth: Wukong 1.0.20.22023 Patch Notes , nem régen kezdtem a játékot , nagyon tetszik főleg így ,hogy a jóvoltatokból magyarul fut. A patch néhány dolgot át tett valami kínai nyelvre. Ha módotokban áll légy szíves nézzetek rá ,köszi!
Üdv! Még pár sort fordítanunk kell és tesztelni, de hamarosan jön a frissítés a fordításaival együtt!
Szép napot mindenkinek!
Fordítókhoz fordulnék egy kérdéssel. Nemrégiben(egészen pontosan ma) érkezett egy jó kis update a játékhoz, amivel bekerült a map, egy-két tárgy stb. Emellett egy kevés szöveget itt-ott(pld. skilleknél) módosított is magyarról, de tényleg nem sokat.
Esetleg a közel vagy a távoljövőben frissítésre kerül a fordítás? Válaszaitokat előre is köszönöm! Királyok vagytok, mert remek munkát végeztetek!
Korántsem vagy egyedül a problémával, ahogy nézem.
https://steamcommunity.com/app/2358720/discussions/0/4514381702615536043/
Köszi a választ. :) Az FSR-t is ki be kapcsoltam, szinte minden beállítást kombinációt kipróbáltam... nem sokban változott, a haj es a víz mindig szemcsés maradt. Meg nekem az is fura hogy, az a driver van fent, amiben elvileg bent van hogy, a Wukong is támogatja a DLSS-t, de mikor bekapcsolnám azt irja ki hogy a videokártya nem támogatja a DLSS-t... plusz az hogy haveromnak kicsit gyengébb gépe van mint nekem, de neki mégis több fps-e van mint nekem... mindketten azt a banchmark-ot probáltuk amit steamről lehet letölteni... szóval teljesen tanácstalan vagyok :/
Az FSR szokta sokszor szemcséssé tenni a képet. Nézd meg be és kikapcsolva is.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Sziasztok.
Elsősorban olyan játékosokat kérdeznék akik olyan laptoppal rendelkeznek amiben rtx 3060 as videókártya van. Nekem olyan problémám van a Wukongnal, hogy a haj és a víz olyan mintha szemcsés lenne, nagyon zavaró. Azt szeretném megtudni hogy ti is hasonló cipőben járok-e a 3060 as kártyákkal, vagy az én gépem rossz? YouTube on is utánna néztem, néztem olyan videókat amiben elméletileg 3060 al játszottak és ott tökéletesen látszódott a haj, a víz meg kristály tiszta volt. Előre is köszönöm a válaszokat :)