A patch október 16. jelent meg, a fordítás október 18. frissítve lett (ez látható is a főoldalon a legújabb letöltéseknél az üzenet írásakor).
Javaslom, töltsd le az új változatot és telepítsd ha neked még a régebbi van telepítve!
Kövesd figyelemmel a Legújabb letöltések hírfolyamot az oldalon, vagy kövesd a Portál discord szerverén a #letöltések csatornát, így nem maradsz le az ilyen hírekről.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Üdv!
Ez jött ki a múlt héten :Black Myth: Wukong 1.0.20.22023 Patch Notes , nem régen kezdtem a játékot , nagyon tetszik főleg így ,hogy a jóvoltatokból magyarul fut. A patch néhány dolgot át tett valami kínai nyelvre. Ha módotokban áll légy szíves nézzetek rá ,köszi!
Szép napot mindenkinek!
Fordítókhoz fordulnék egy kérdéssel. Nemrégiben(egészen pontosan ma) érkezett egy jó kis update a játékhoz, amivel bekerült a map, egy-két tárgy stb. Emellett egy kevés szöveget itt-ott(pld. skilleknél) módosított is magyarról, de tényleg nem sokat.
Esetleg a közel vagy a távoljövőben frissítésre kerül a fordítás? Válaszaitokat előre is köszönöm! Királyok vagytok, mert remek munkát végeztetek!
Köszi a választ. :) Az FSR-t is ki be kapcsoltam, szinte minden beállítást kombinációt kipróbáltam... nem sokban változott, a haj es a víz mindig szemcsés maradt. Meg nekem az is fura hogy, az a driver van fent, amiben elvileg bent van hogy, a Wukong is támogatja a DLSS-t, de mikor bekapcsolnám azt irja ki hogy a videokártya nem támogatja a DLSS-t... plusz az hogy haveromnak kicsit gyengébb gépe van mint nekem, de neki mégis több fps-e van mint nekem... mindketten azt a banchmark-ot probáltuk amit steamről lehet letölteni... szóval teljesen tanácstalan vagyok :/
Az FSR szokta sokszor szemcséssé tenni a képet. Nézd meg be és kikapcsolva is.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Sziasztok.
Elsősorban olyan játékosokat kérdeznék akik olyan laptoppal rendelkeznek amiben rtx 3060 as videókártya van. Nekem olyan problémám van a Wukongnal, hogy a haj és a víz olyan mintha szemcsés lenne, nagyon zavaró. Azt szeretném megtudni hogy ti is hasonló cipőben járok-e a 3060 as kártyákkal, vagy az én gépem rossz? YouTube on is utánna néztem, néztem olyan videókat amiben elméletileg 3060 al játszottak és ott tökéletesen látszódott a haj, a víz meg kristály tiszta volt. Előre is köszönöm a válaszokat :)