Szuper, köszönjük a tájékoztatás!
Mindenképp megvárom akkor mielőtt nagyon bele vetem magam. Addig megpróbálom magam legenerálni a karakter készítőn, az úgyis eltart pár napig. :D
Közben azt mondták páran, hogy ez a lenti módszer csak félig-meddig működik, szóval igyekszünk majd frissíteni a magyarítást. Nincs rálátásom még, hogy mennyi munkáról van szó, szóval fogalmam sincs, hogy meddig fog tartani.
Semmi gond megvárjuk bármeddig is tart ! Köszönjük szépen ! Kb 5 évig fordította a Morrohun ezt a mesterművet és minden perce aranyat ér ! S lám az élet úgy hozta hogy majdnem 20 év elteltével ismét elővesszük !
Kaptam egy olyan infót, hogy a régi magyarítás elvileg működik az új játékkal.
Kipróbálni nem tudom, mert nincs meg a játék.
A GamePass része elvileg, ha valaki tesztelni akarja ezt a módszert (ha lehet, mert sokszor nem lehetséges).
Rákérdeztem a csapaton belül, hogy meg tudja-e valaki nézni, mert lehetnek benne javítások, új sorok, ilyesmi. Ez eltarthat egy darabig.
Nekem nagyon tetszik ez a Remake. Igaz, még csak képeket, videókat láttam róla, de nekem nagyon bejön. Szép lett. Maga a játék egyébként is jó volt. A "gépi" már kész van hozzá, de jó lenne várni egy kézire, azzal lenne az igazi élmény.
99%-ig biztos vagyok benne hogy valaki vagy valakik nekiálltak átültetni az eredeti magyarítást az új Remastered edition-be ! Annyit szeretnék kérni tőlük , hogy ha idetévednek, hogy egy mondattal reagáljanak rá, hogy hol tartanak és hogy mikorra várható ! Nagyon szépen köszönjük !
Erre mondjuk én is kiváncsi lennél.
https://www.youtube.com/watch?v=Ed_E2crglcw
Ezúton szeretném megkérdezni, hogy ha megjelenik az Oblivion Remake, akkor lesz-e olyan vállalkozó szellemű ember aki a régi feliratokat és esetlegesen újakat is átülteti majd az új engin-t kapott Legendába ? Köszönöm a választ ! A megjelenés állítólag vagy április 10. vagy április 21.-re eshet!
Mivel Shadow Drop-al érkezik ezt nem lehet tudni. De az biztos hogy jön és az is hogy 2 héten belül :) !! Köszi előre is !