Üdv! Jelezni szeretném hogy nekem nem indul meg a letöltés a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered-nél, Nézetek már rá légyszives nálam van e a gond vagy nem. Minden más amit próbáltam simán lejött ezt el se kezdi csak próbálkozik... Esetleg máshonan nem e tudom letölteni? Köszönöm.
Köszi Warg nagy vagy!!!
Frissült pár napja a magyarítás, kigyomláltunk pár extra hibát. :)
Küldjétek őket tovább, ha még találtok. Köszi!
Jó kérdés... az biztos, hogy nekem lövésem sincs a tech részéhez. Esetleg a MorroHUN fórumon utána lehet kérdezni. Nem emlékszem, hogy a Skyrim esetében ki oldotta meg..
Törölt felhasználó
Gondolom mod alapon aka Skyrimnél esélytelen a konzolos magyarítás igaz?
Kaptunk néhány hibajelentést, a következő verzióba bekerül majd a javítás. Csak nagyon minimálisan tudtuk tesztelni a változásokat, szóval minden segítséget szívesen veszünk. Köszi!
Hálásan köszönjük a munkádat FEARka !!!
Hozzáigazítottam a 07.16.-án megjelent javításhoz a fordítást, és pár hiba is javításra került a szövegekben.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Semmi gond Warg ! Lehet hogy egy kicsit túlbuzgó vagyok ! De ez jó, nem ? Én nem szoktam az adatlapot nézni csak a kommenteket nézni , de ezután máshogy lesz ! Ne siessetek, fő hogy jó legyen ! Köszönjük még egyszer !
Haladunk vele, de még nem látjuk a fényt az alagút végén. Amint kiderül egy nagyjából pontos százalékos érték, frissítjük majd az adatlapot.
Milyen híreket szeretnél?
Javaslom figyeld a játék adatlapját, ott mindig frissítve lesz ha bármi előrehaladás történik.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Any news ?
Az eredeti Installshieldes volt, ez már biztos nem az lesz, - valószínűleg NSIS-es vagy InnoSetupos lesz - szóval megnyugodhatsz.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Nekem csak annyi kérésem lenne ha megoldható, hogy normális telepítője legyen, készül mire elkészül, csak a telepítő ne olyan legyen mint az elsőben volt....
Elkezdtük a régi magyarítás frissítését. Rengeteg változás és új sor van, szóval ha működött is a lenti módszer, akkor is csak részben.
Sajnos nekem ez az ügyeskedés nem csinált semmi sem. Nem lett magyar a Remastered egy sora sem.
Bemutató: https://www.youtube.com/watch?v=e8xAKokmSn8&lc=UgxoUfPqOAbKw8DfT8N4AaABAg
https://www.youtube.com/watch?v=4A9oMOem2t4
Legmélyebb tisztelettel, kíváncsian várom a fejleményeket. Köszönjük!
Szintén beállok a sorba, hogy előre én is megköszönjem. Vétek lenne egy már elkészült remek fordítás nélkül nekivágni ennek a mókának.
Nem baj ! Én már azt is köszönöm , hogy foglalkoztok vele !
Még van pár technikai elintéznivaló, aztán néhány sráccal nekiállunk az átnézésnek. A mennyiségről egyelőre semmit sem tudok.
Szerintem azért nincs ékezet mert az Unreal engine 5 nem kezeli a régi Oblivion betűtípusait. De ez egy tipp ! Teljesen új a betűtípus a Remasteredben és valóban kerültek bele új szövegek is. Csak az a kérdés, hogy mennyi ? Egyébként "ki" vagy "kik" foglalatoskodnak vele ? Megvárjuk ! Nagyon köszönjük előre is !
Én kipróbáltam a morrohunos magyarítást is ugyan megy de hibásan és hiányosan és nincs ékezet sem.Gondolom az eredeti játék is módosult közben és úgy került rá az új motor