Fórum Magyarítások Star Wars Outlaws

S.W.Outlaws magyarítása
hirdetés

Csodálom, hogy ezek a gépi fordítós kommentek még itt vannak, én egyszer írtam le, hogy "gépi fordítás" már törölték is a hozzászólásomat. Biztos elfoglalt az admin. Egyébként meg szerintem is ezerszer jobb a létező gépi fordítás mint a soha el nem készülő "igényes fordítás".

2025. 12. 18. - 10:21

Szia!

Én is egyértelműen a " kézi " magyarításokat preferálom. Ha használok is gépit, ahogy elérhető a hagyományos úton készült magyarítás, azonnal újrakezdem azzal az adott játékot. De a Geminivel készült gépi magyarítások már meglepően jók. Használtam már kézi magyarítást ami nem sokkal tűnt jobbnak a gépi, Geminis megoldásoktól.

2025. 11. 24. - 15:47

Utoljára frissítve: 2024. 09.02, akkor 20%... Oké, egyértelműen komolytalan a dolog... De van rá más magyarítás mód is, ha nem zavarja az embert a nyers fordítás. Én játszottam már nem eggyel így, volt amelyik kifejezetten jó volt, de mind legalább abban jó volt, hogy lehet érteni a sztorit, jobban lehet velük haladni nyelvtudás nélkül...

2025. 11. 24. - 15:11

Arra nyugodtan keresztet vethetsz, március óta be sem jelentkezett. Túl nagy volt a mellény. Azt nem értem, hogy miért vállal el valaki valamit, ha nem képes teljesíteni. Nekem van egy olyan "rossz" tulajdonságom, hogy csak olyan fába vágom a fejszémet, ami nem lesz túl nagy nekem.

2025. 10. 23. - 20:30

Kedves georgearhitektive, érdeklődöm, hogy tavaly óta haladtál-e a fordítással, illetve számíthatunk-e rá. Ubisofton most csak 25 euro az alapjáték, és ha biztosan lesz hozzá magyarítás, akkor megvenném.

Megtisztelő válaszodat előre is köszönöm!

2025. 04. 30. - 20:59