Törölt felhasználó
Már volt korábban hozzáigazított magyarítás, de már meg nem mondom ki és hova tette fel.. a régi gépemen megvan szerintem. Ha sikerül megtalálni egyszer megosztom (ha addig más nem teszi meg)
Heló , engem nem érdekel semennyire a online része a játéknak , de van jelenleg működő magyarítás a játékhoz ? köszi a választ előre is
Van fent Discordon egy verzió, ami elvileg használható. Foglalkoztunk vele többen is, legutoljára én csinálgattam ha úgy jött ki az időm, de abbahagytam mikor felkapták a hírt, hogy a 2k frissítette az EULA-t (természetesen miután kikaparta pár játékából a háttérben futó 2k Launchert). Az EULA szerint adatokat gyűjthetnek a számítógépekről a kompatibilitás és a piac felmérése érdekében, meg hát állítólag egy új anti-cheat rendszert is alá akartak pakolni (a teljes széria alá), így hát úgy döntöttem, nem ér annyit, hogy bannoljanak bárkit is, vagy hogy jogilag utánunk nyúljanak.
Ezzel kapcsolatban a Steamen is volt egy közlemény talán, hogy nem minden esetben gyűjtenek adatokat és stb, stb. Szóval nem egyértelmű a dolog, és nem túl bizalomgerjesztő, hogy kiemelték, csak az olyan modokat érintheti jogi lépés, ami módosítja az élményt. Egy fordítás pedig pont az élményt módosítja.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Sziasztok!
Lehetséges, hogy valaha lesz használható fordítás az Enhanced verzióhoz? Szerintem megérdemelné a játék. Nyílván teljesen egészében nem lehetne atültetni a régi fordítást, de azért jó lenne.