Törölt felhasználó
Már volt korábban hozzáigazított magyarítás, de már meg nem mondom ki és hova tette fel.. a régi gépemen megvan szerintem. Ha sikerül megtalálni egyszer megosztom (ha addig más nem teszi meg)
Van fent Discordon egy verzió, ami elvileg használható. Foglalkoztunk vele többen is, legutoljára én csinálgattam ha úgy jött ki az időm, de abbahagytam mikor felkapták a hírt, hogy a 2k frissítette az EULA-t (természetesen miután kikaparta pár játékából a háttérben futó 2k Launchert). Az EULA szerint adatokat gyűjthetnek a számítógépekről a kompatibilitás és a piac felmérése érdekében, meg hát állítólag egy új anti-cheat rendszert is alá akartak pakolni (a teljes széria alá), így hát úgy döntöttem, nem ér annyit, hogy bannoljanak bárkit is, vagy hogy jogilag utánunk nyúljanak.
Ezzel kapcsolatban a Steamen is volt egy közlemény talán, hogy nem minden esetben gyűjtenek adatokat és stb, stb. Szóval nem egyértelmű a dolog, és nem túl bizalomgerjesztő, hogy kiemelték, csak az olyan modokat érintheti jogi lépés, ami módosítja az élményt. Egy fordítás pedig pont az élményt módosítja.
Az álmok üzenetek a mélyből.