Hello!
A kézi fordítás biztosan jobb lenne, de az AI eddig ezt tudta.
Én személy szerint nem fogom tovább folytatni, amit szerettem volna, azt megcsináltam, viszont az egész elég trehány lett.
Aki szeretné, GitHubon egy Pull Request formájában nyugodtan javíthat rajta.
Röviden: NAGYON ROSSZ, csak saját felelősségre használd xD
Moderálta: Evin (2026. 03. 25. - 09:41)
Én gondoltam rá, de aztán elvetettem.
Egyrészt azért, mert más projektekkel is haladnom kellene és talán utána lehetne érdemben ránézni.
Másodjára azért, mert ezt nem lehet "csak úgy" lefordítani, egy halom kifejezés és miegymás az első részben is szerepel, így azokat át kell emelni az első részből, illetve annak megfelelő nyelvezettel kell lefordítani az újabb kifejezéseket is, hogy koherens legyen a stílus meg miegymás.
Harmadjára és végső soron pedig azért, mert én általában úgy fordítok, hogy megjelenik egy játék, játszok vele egy kicsit vagy semmit se, lefordítom és utána talán tesztelem és javítgatom a fordításaimat. Bár az utóbbi időben többször csinálom azt, hogy tesztelem a fordításaimat mielőtt kiadom (bár ez alól lesz még kivétel úgy érzem), jelen pillanatban előbb végigvinném a játékot oda-vissza, elkerülve a spoilereket (mivel egy fordítás készítésekor óhatatlanul is spoilerekbe ütközik az ember).
Szóval ha valaki tőlem várja a fordítást, az várjon még egy jó darabig.
Sziasztok! Nem találtam még ezzel kapcsolatban témakört, ezért hoztam létre.
A forditoktól kérdezném, hogy tudjátok e már, van e mód magyaritást késziteni a játékhoz, illetve lesz e valaki aki meg is csinálja esetleg? Szerintem nagyon sokan örülnénk neki, ha elkészülne ennek a játéknak a forditása.